Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γυναίκα 113 ετών παντρεύεται Άνδρα 70 ετών!



Ένα ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη. 

Το ζευγάρι από την Κίνα, συναντήθηκε στο γηροκομείο, όπου ερωτεύτηκε και αποφάσισε να παντρευτεί. Η γυναίκα δεν είναι νεαρή, είναι 113 ετών, αλλά το μυαλό της είναι κοφτερό και  μπορεί να στέκεται στα δικά της πόδια. 

Η δυναμική γυναίκα, Azatihan Sawuti, συναντήθηκε με τον 70 ετών άνδρα στο γηροκομείο, και άρχισε το ειδύλλιο δίνοντας του την τροφή της, έως ότου και οι δύο έπεσαν στα δίχτυα του έρωτα. 


Ο 70 ετών άνδρας, Aimti Ahmeti, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Sawuti, η οποία αρχικά απέρριψε την πρόταση διότι ντρεπόταν να παντρευτεί σε μια τέτοια μεγάλη ηλικία. Ωστόσο, μετά από συζήτηση, άλλαξε γνώμη και αποδέχθηκε τη δεύτερη πρότασή του 

Οι δύο παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια τελετής στην κομητεία Bachu, στην δυτική επαρχία Xinjiang . Μερικοί από τους στενούς φίλους τους από το γηροκομείο παρακολούθησαν το γάμο. 

 Μετά το γάμο, ο γαμπρός, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Δεν με νοιάζει πως είναι πολύ μεγαλύτερη από μένα. Κίνησε την προσοχή μου, δίνοντάς μου το μερίδιο της από το κρέας κατά τη διάρκεια των γευμάτων ».

 Είθε να ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα.

yourjewishnews

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα