Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Ερωτεύθηκαν. Έκαναν σχέση και το πιο σπουδαίο είναι ότι στο κρεββάτι γνώρισαν τονάνθρωπο της ζωής τους.
Έκαναν σεξ όπως ποτέ μ’ άλλο πρόσωπο. Και όσο περισσότερο γνωριζόντουσαν, όσο προχωρούσε ο δεσμός τόσο ανέβαζαν στροφές όταν τα δύο κορμιά τους τα έδιναν όλα.
Πριν συναντηθούν και οι δύο ήταν φανατικά εναντίον του γάμου. Άτομα φύσει ελεύθερα δεν μπορούσαν να διανοηθούν τον εαυτό τους σε μία ζωή ορνιθοτροφείου. Εντελώς ξένη με το πνευματικό τους ρεπερτόριο μία καθημερινότητα που θα τους τοποθετούσε σα σαρδέλες στην κονσέρβα.
Και σ’ αυτό ταιριάξαν. Ότι δεν ήθελαν το γάμο. Το πιο σίγουρο στάνταρ να τους ισοπεδώσει. Να τους μεταλλάξει. Να τους μετατρέψει σε αυτό που δεν είναι.

Τρισευτυχισμένοι αυτοί κουτσομπόλευαν μεταξύ τους φίλους και γνωστούς που ήταν παντρεμένοι. Ότι, δηλαδή, είναι δυστυχισμένοι, χωρίς να το γνωρίζουν οι παντρεμένοι.
Γάμος; Η συμβολαιογραφική πράξη θανάτου κάθε σεξουαλικής τους επιθυμίας. Έτσι θαρρούσαν. Αυτοί ένα ζευγάρι που δεν θα παντρευτεί ποτέ, ο καθένας θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι του. Ούτε γάμος, ούτε συγκατοίκηση.
Πέρασαν δέκα χρόνια. Απόλυτης πληρότητας. Μία δεκαετία όπου ο ένας έχει αποδεχθεί τον άλλον. Ολοκληρωτικά. Μέχρι πότε, όμως, θα βρίσκονται στο βαγόνι του πιο τρελλού τραίνου; Να χωρίσουν ούτε σκέψη.
Έγινε χωρίς να το καταλάβουν η μεγάλη ανατροπή. Είπαν να παντρευτούν. Όμως! Μ’ έναν όρο. Να κάνουν τα πάντα, οτιδήποτε, που δεν θα τους πρόδιδε. Που δεν θα τους έκανε σαν τα ζευγάρια όλα τα άλλα. Που όταν παντρεύονται χάνουν τον ερωτικό τους ενθουσιασμό. Που στο κρεββάτι παρακολουθούν τηλεόραση. Και μετά κοιμούνται δίχως ένα φιλί.
Η πρόταση ήρθε από την γυναίκα. Κάπου διάβασε ότι μία Αμερικανίδα συγγραφέας και ο άνδρας της πριν αρχίσουν να κάνουν έρωτα το ‘ριχναν στη ανάγνωση επιλεγμένων σελίδων από τολμηρά μυθιστορήματα... Και όπως το έκαναν οι ήρωες του βιβλίου ακριβώς έτσι το εφάρμοζαν κι αυτοί.

Ήταν πράγματι μία «μέθοδος» ευρηματική. Κι αυτό έγινε το μυστικό του ζευγαριού που ήταν κατά του γάμου και παντρεύτηκε. Φωτιά και λάβρα αμέσως μετά το διάβασμα ερεθιστικών αποσπασμάτων από κείμενα υψηλής λογοτεχνικής αξίας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα