Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Απαλλαγείτε από τη συχνουρία και την ακράτεια (μεγάλων και μικρών) καθώς και φλεγμονές, πολύποδες και άλλα προβλήματα στην ουροδόχο κύστη

bladder
Η συχνουρία καθώς και η ακράτεια,  οι φλεγμονές, οι πολύποδες, ο  καρκίνος  στην ουροδόχο κύστη,  είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα  της έλλειψης τροφοδοσίας με ενέργεια στο μεσημβρινό  της ουροδόχου κύστης που προέρχεται από  συνειδητό ή υποσυνείδητο  φόβο.

 Όταν βιώνουμε συνειδητό αλλά κυρίως υποσυνείδητο φόβο η ενέργεια στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το όργανο της ουροδόχου κύστης στερείται ζωτικής ενέργειας, να ατονεί και να λειτουργεί πλημμελώς. 

 Τότε βγαίνει μέρος μόνο ένα μέρος των ούρων, με αποτέλεσμα η συχνοουρία αλλά και η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης, αλλά και ακράτεια διότι η ουροδόχος κύστη δεν μπορεί να συγκρατεί τα ούρα. 

Σε μόνιμη κατάσταση υποσυνείδητου κυρίως  φόβου, η ουροδόχος κύστη δημιουργεί πολύποδες, που είναι μία διαδικασία του οργανισμού να εγκλωβίσει  σε μυϊκό ιστό  την αρνητική ενέργεια  για να μην δημιουργήσει καρκίνο. 


Ο καρκίνος επίσης στην ουροδόχου κύστη είναι επίσης ξεκάθαρα  αποτέλεσμα έντονου και συνεχούς  συνειδητού ή υποσυνείδητου φόβου, όπου τα κύτταρα από την αρνητική ενέργεια αλλά και για ανταπεξέλθουν στον έντονο φόβο, μεταλλάσσονται σε καρκινογόνα.

Με την απενεργοποίηση των μπλοκαρισμάτων στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, την ενεργοποίηση της ίδιας της ουροδόχου κύστης, έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να απαλλαγούν από προβλήματα συχνοουρίας, ακράτειας, επανεμφάνιση πολυπόδων,  αλλά και χρόνιων και αθεράπευτων καταστάσεων στην ουροδόχο κύστη, αλλά το κυριότερο εκπαιδεύω όλους εσάς και σας παρέχω τώρα δωρεάν όλα τα εργαλεία για να πετύχετε  μόνοι σας να απελευθερωθείτε από τα παραπάνω προβλήματα. 

Η Ουροδόχος κύστη επηρεάζεται από τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (ξεκινά από τη βάση των φρυδιών και αφού διασχίσει τη μέση καταλήγει στο μικρό δάκτυλο του ποδιού), ο οποίος επηρεάζεται από τον θυμό και είναι η βασική αιτία για όλα τα προβλήματα που έχουμε στον αυχένα και στη μέση.

Το σημείο που ενεργοποιείται  η ουροδόχος κύστη,  είναι εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα του ποδιού, στην εσωτερική  άκρη δεξιά πλευρά του αριστερού ποδιού και στην άκρη εσωτερική αριστερή πλευρά του αριστερού ποδιού. Μαλάξεις στο ενεργειακό σημείο της ουροδόχου κύστης βοηθούν τους ηλικιωμένους να βελτιώσουν ή και να λύσουν  το πρόβλημα της ακράτειας.

Στο σημείο που είναι στο πέλμα της εσωτερική πλευράς των ποδιών μας, που βρίσκεται εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα του ποδιού υπάρχει μια το σχήμα της ουροδόχου κύστης σε καφέ χρώμα που είναι και στα δύο πόδια.
Μπορούμε ακόμα να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα του βρεξίματος των παιδιών τη νύχτα, αν κάνουμε μαλάξεις στο ενεργειακό σημείο της ουροδόχου κύστης που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα, σε συνδυασμό όμως με το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης,   πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης που είναι στη βάση των φρυδιών, στην κορυφή του κεφαλιού αλλά και στο τέλος που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού.
 Τα παιδιά βρέχονται τη νύχτα διότι μπλοκάρεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης από φόβο ή από ανασφάλεια, κυρίως όταν οι γονείς τους τσακώνονται. Όταν λοιπόν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (τις μαλάξεις αυτές τις κάνουμε για αρκετές μέρες και τις επαναλαμβάνουμε μερικές φορές τον μήνα για συντήρηση έως ότου εκλείψει το πρόβλημα). Τη μέθοδο αυτήν έχω εφαρμόσει σε πολλά παιδιά και τα έχω απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα. Η μέθοδος αυτή μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και σε ηλικιωμένους που έχουν ακράτεια.
Την ουροδόχο κύστη ξεμπλοκάρουμε  κάνοντας μαλάξεις ανάμεσα  στο μεγάλο δάκτυλο και το δάκτυλο του δακτυλιδιού των χεριών μας εκεί που φαίνεται το σχήμα της ουροδόχου κύστης  σε καφέ χρώμα.
Μπορούμε να απαλλαγούμε από τα προβλήματα απενεργοποιώντας τον φόβο που μας τον προκαλεί, άλλα και ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης,  κάνοντας επίσης  μαλάξεις τα ενεργειακά τα σημεία στο κόκκαλο που είναι κάτω από το πέλμα της εσωτερικής πλευράς των ποδιών μας, όπως αναλυτικά σας περιγράφω πιο κάτω.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα προβλήματα που έχουμε στο σώμα μας και ιδίως  στην  ουροδόχο κύστη την  συχνοουρία, την ακράτεια,  τις φλεγμονές, τους πολύποδες, τον καρκίνο στην ουροδόχο κύστη τα δημιουργούμε εμείς με τα αρνητικά συναισθήματα που μας διακατέχουν, από τα αρνητικά συναισθήματα με βάση το συνειδητό ή υποσυνείδητο φόβο.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα προβλήματα απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από τα περιοριστικά πιστεύω, παλιούς προγραμματισμούς, ξεμπλοκάροντας την ενεργεία στους μεσημβρινούς που εκφράζουν το φόβο που ο κυριότερος από αυτούς είναι ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης τον οποίο θα περιγράψουμε αναλυτικά.  

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, ο οποίος μπλοκάρεται κυρίως από φόβο. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης μαζί με τον μεσημβρινό των νεφρών αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Γης, που ο φόβος τους δημιουργεί μπλοκάρισμα. Το μπλοκάρισμα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ουροδόχο κύστη, αλλά και στη μέση, στον αυχένα και σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης.

 Όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, κατά μήκος του ενεργειακού μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης υπάρχουν ενεργειακά σημεία που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη, καθώς τη μέση και τον αυχένα.

Αν λοιπόν κάνουμε μαλάξεις πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης, που βρίσκεται στη βάση των φρυδιών, στο τέλος του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης  που είναι το μικρό δάκτυλο και σε όλο το κόκκαλο πριν το μικρό δάκτυλο του ποδιού, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό  της ουροδόχου κύστης και να ελευθερώσουμε την ενέργεια για να  τροφοδοτήσει την ουροδόχο κύστης. Βοηθά σημαντικά να κάνουμε μαλάξεις στο ύψος του ώμου εκεί που είναι τα βέλη στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης.
08-MES.OURODOXOU KYSTHS

  Όμως για να απαλλαγούμε από οριστικά από τα παραπάνω προβλήματά μας θα πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

 Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα.

 Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει. 

Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλά και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε. 

Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε  τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το  EFT και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας   που είναι το πιο σημαντικό  στη,  ζωής μας. 
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος τηλ: 6977349766, 210-3387000
Συγγραφέας - Spiritual Healer


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα