Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Να πλυθώ, ή να βάλω άρωμα;

Vouli-PerfumeΤα αρώματα είχαν μεγάλη πέραση την εποχή της Αναγέννησης γιατί η απλυσιά και η λίγδα που υπήρχε στις υψηλές κοινωνίες, δεν αντεχόταν με τίποτα. Όσο περισσότερο άρωμα, τόσο “κάλυπταν” τη βρώμα που είχαν από μέσα. Μπορεί με τα χρόνια να μάθαμε να κάνουμε μπάνιο και να αλλάξαμε τον τρόπο χρήσης των αρωμάτων -όχι εντελώς-, η βρώμα που έχουμε κάτω από το δέρμα όμως, δεν πλύθηκε ποτέ.
Ενώ κατά καιρούς έχουν βγει διάφορες συνομιλίες πολιτικών που δείχνουν ότι το τοπίο ζέχνει, ενώ μαθαίνουμε για κάποιες περιπτώσεις χρηματισμού και υποπτευόμαστε για πολλές περισσότερες, τελικά, ψηφίζουμε τα ίδια σκουπίδια περιμένοντας κάποια στιγμή να μεταλλαχθούν από μόνα τους, σε καθαρά αντικείμενα. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Βασικά όχι. Τι περιμένουμε τότε; Έλα ντε!

Βγήκε λοιπόν στη φόρα, η συνομιλία Κασιδιάρη και Μπαλτάκου -με βίντεο μάλιστα για να πιστοποιεί τους συνομιλητές- και δείχνει τα διάφορα παιχνίδια που γίνονταν για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Αν και το κόμμα αυτό δε θα έπρεπε να υπήρχε καν στη ζωή μας, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείνουμε τα μάτια στις σάπιες πρακτικές των πολιτικών και των δικαστών. ΄
Από την άλλη ο Κασιδιάρης κατέγραψε κρυφά -τυχαία- αυτόν που με τον τρόπο του τους βοηθούσε. Ο κος Μπαλτάκος λέει ότι το έκανε για το καλό της πατρίδας και του κόμματος. Τον πίεζαν -λέει- και ήθελε να απαλλαγεί από αυτούς. Φέξε μου και γλίστρησα και στήσε με για να σε στήσω, στημένα να πορευόμαστε. Εδώ, ο μεταξύ τους διάλογος
Το επίπεδο των Πολιτικών μας είναι αρκετά υψηλό, και με το πέρασμα του χρόνου θα το καταλαβαίνουμε όλο και περισσότερο. Ένα κλασικό παράδειγμα πολιτικού με υψηλό επίπεδο, είναι ο πολυσπουδαγμένος Συνταγματολόγος κος Βενιζέλος. Με τις πανεπιστημιακές γνώσεις που έχει, μας ενημέρωσε ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης είναι πουστρόγερος, και ταυτόχρονα μάθαμε ότι είναι το ίδιο με τον Νικήτα Κακλαμάνη που είναι έτσι και αλλιώς πουστρόγερος. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ρε μεγάλε προοδευτικέ και κεντροαριστερέ Δημοκράτη που μοιράζεις τις γνώσεις σου μαζί μας!
Όταν θα έρθει η ώρα να μυρίσουμε πιο έντονα και τις δικές σου βρομιές, θα έχει πολύ πλάκα να σε δούμε πάλι να αφρίζεις. Θα είναι από τις περιπτώσεις που τη βλέπεις συνέχεια, και δεν την χορταίνεις με τίποτα.
Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η βρώμα τους, που ούτε μεταξύ τους δεν αντέχονται. Όση “κολόνια” και να βάζουν, όσα μπάνια και να κάνουν, η λίγδα τους θα είναι πάντα εκεί.
Ελπίζω κάποια στιγμή να τη νιώσουν και αυτοί που ρίχνουν -ακόμα και σήμερα- ύπνο βαθύ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα