Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Οι Ικαριώτες αρνήθηκαν να αλλάξουν την ώρα στα ρολόγια τους

Image

Με πανικαριακό ψήφισμα κατόπιν συνεδριάσεων των τοπικών επιτροπών, οι κάτοικοι της Ικαρίας αποφάσισαν να αρνηθούν την αλλαγή ώρας στο δικό τους νησί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η αλλαγή ώρας – και μάλιστα το να την πάμε μία ώρα μπροστά- ούτε καν πίσω, είναι κάτι που δε συμβαδίζει με την ικαριακή νοοτροπία και τα ήθη. Πέραν τούτου, αυτός ο αυτόματος συντονισμός με τα ρολόγια όλου του κόσμου, θα έπληττε την εικόνα μας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου».
Η απόφαση των λαϊκών επιτροπών κοινοποιήθηκε στη Δημοτική Αρχή όσο και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με το αίτημα να εξαιρεθεί η νήσος Ικαρία από τη θερινή ώρα. Οι πιέσεις θα κορυφωθούν καθώς οι τοπικοί άρχοντες πιέζονται λόγω των επερχόμενων εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος της  Επιτροπής Αγώνα κατά της Αλλαγής της Ώρας δήλωσε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσεως, δηλαδή μέχρι να αναγνωρισθεί επίσημα και να αναγράφεται στους σχετικούς πίνακες, η Ώρα Ικαρίας!
Τα ρολόγια της Επικράτειας θα συντονίζονται ξανά με την «ΩΡΑ ΙΚΑΡΙΑΣ» τον Οκτώβριο. Όταν δηλαδή, ο χρόνος γυρίσει… μια ώρα πίσω!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα