Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πώς θα κάψετε περισσότερες θερμίδες στον ύπνο σας;


POSTHAKAPSETETHERMIDESteliko2
Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε ποδήλατο στον ύπνο σας. Ούτε να βλέπετε στο όνειρό σας ότι τρέχετε μαραθώνιο! Απλά μπορείτε να αλλάξετε το μεταβολισμό σας με μια μικρή κίνηση!
Οι ερευνητές του National Institute of Health Clinical Center των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι αν χαμηλώσετε το θερμοστάτη του καλοριφέρ ενώ κοιμάστε, θα ωθήσετε το μεταβολισμό σας να κάνει περισσότερες καύσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, 31 υγιή άτομα κοιμήθηκαν οι μισοί σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία 24C και οι άλλοι μισοί σε ένα άλλο δωμάτιο με θερμοκρασία 18C.  Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτοί που κοιμήθηκαν στο ψυχρότερο δωμάτιο  έκαψαν 7% περισσότερες θερμίδες από αυτούς που κοιμήθηκαν στο ζεστότερο δωμάτιο. Ο πιο πιθανός λόγος είναι γιατί ο οργανισμός τους δούλευε σκληρότερα για να διατηρήσει σταθερή τη θερμοκρασία του σώματος στους 37C, υποστηρίζει ο Francesco Saverio Celi, MD, MHSc, of the National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Disease.
Αν χαμηλώσετε το θερμοστάτη σας στους 18C μπορείτε να κάψετε 100 έξτρα θερμίδες για κάθε 24ώρες ύπνου. Μπορεί να μην είναι και πολλές, αλλά βοηθάει ειδικά επειδή είναι κάτι που μπορεί να γίνεται κάθε μέρα.
Άρα αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, δεν είναι κακό να χαμηλώσετε το θερμοστάτη σας πριν πέσετε για ύπνο. Το καλό θα είναι διπλό. Θα κάψετε περισσότερες θερμίδες και λιγότερο πετρέλαιο!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα