Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΑΝΑΨΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Πρόβλημα σεξουαλικής επικοινωνίας στο ζευγάρι εδώ και οκτώ μήνες. Δεν προλαβαίνει ο 40χρονος σύζυγος να μπει στην 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών τους και τελειώνει. Αποφάσισαν να απευθυνθούν σε γιατρό, σε ειδικό. Επειδή υπέφεραν και οι δυο.
Η σύζυγος είχε γίνει νευρική, ο σύζυγος τα’χει με τον εαυτό του. Να μην έχει βαρεθεί την γυναίκα του, να την ποθεί, αλλά η δουλειά στο κρεββάτι δεν κρατάει περισσότερο από ένα λεπτό. «Πρόωρη εκσπερμάτιση» είπε ο γιατρός, συνήθως όχι κάτι παθολογικό.
Άνδρας και γυναίκα σταμάτησαν κάθε επαφή. Για ποιο λόγο; Θα είχαν ακόμα μία αποτυχία να ικανοποιηθεί εκείνη, μία ακόμα επιβεβαίωση του προβλήματος για εκείνον.

Μία ημέρα του είπε: Ο Τζώρτζης στο γραφείο με φλερτάρει επίμονα και διαρκώς. Με διακριτικότητα, όμως. Σκέπτομαι να το κάνω μαζύ του για να μην τρελλαθώ κιόλας. Θα τον καλέσω σπίτι το Σάββατο, δήθεν να συζητήσω κάτι επείγον επαγγελματικό, και θα του δείξω ότι είμαι διαθέσιμη. Εσύ να λείπεις, και τα παιδιά θα κοιμηθούν στη μαμά.
Αποφεύγουμε τις λεπτομέρειες, περπατάμε στα γρήγορα το στόρυ. Ο σύζυγος έχει κατανόηση, αγαπάει τη γυναίκα του, της είχε τυφλή εμπιστοσύνη και τελικά δέχθηκε την πρότασή της, μ’έναν όρο. Να τους παρακολουθεί αν τελικά φθάσουν στο σεξ η γυναίκα του και ο υφιστάμενός της, ένας 50αρης τζιτζιοφιόγκος. Ίσως για να αυτοτιμωρεί τον εαυτό του ο σύζυγος, ίσως να βάλει νοητά τον εαυτό του στη θέση του άνδρα που θα κάνει έρωτα με την γυναίκα του.
Το ζευγάρι έστησαν ένα κρεββάτι σ’ένα δωμάτιο, εκεί όπου θα παιζόταν το έργο και σε σημείο, όπου θα ήταν εύκολο το μπανιστήρι του κρυμένου στη σοφίτα κερατά.
Η κυρία υποδέχθηκε τον υποψήφιο εραστή της με προκλητικό ντύσιμο. Ο συνάδελφος της είδε μπροστά του μία άλλη γυναίκα. «Είσαι σίγουρη, ότι μπορώ να συνεργαστώ μαζύ σου, να προσέχω τι μου λες, όταν αντικρύζω ένα τόσο ερωτεύσιμο πλάσμα…» της λέει.
-Λες αυτά που φαντάζομαι επαναλαμβάνεις σ’όλες τις γυναίκες.
«Ναι, μου αρέσουν οι γυναίκες, όλο τις γυναίκες σκέπτομαι, όμως όταν είμαι με κάποια δεν έχω καμμία άλλη στη σκέψη μου…».
-Δεν σε πιστεύω. Για μένα τι σκέπτεσαι, δηλαδή…
«Τούτη τη στιγμή μόνο να άπλωνα το χέρι μου να σ’ακουμπήσω…».
-Αστειεύεσαι. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτά που λες… Αν, όμως, σ’άφηνα να μ’ακουμπήσεις, σε ρωτώ, σε ποιο σημείο του σώματός μου θα το έκανες; Είμαι περίεργη να ακούσω.
«Είσαι σίγουρη ότι θες την απάντησή μου…
-Ας πούμε ότι είμαι σίγουρη…
«Έρχομαι κοντά σου, αυτό λέγεται ψιθυριστά… Στα χείλη σου, αυτά θέλω να ακουμπήσω…».
Ο δείκτης της δεξιάς παλάμης του χάιδεψε τα κοραλλένια φουσκωτά, σα γινωμένα φρούτα, χείλη της που αμέσως άρχισαν ένα τρεμόπαιγμα. Το δάκτυλο του χώθηκε στο στόμα της.
Έχουν περάσει 12 λεπτά από τότε που ο υφιστάμενος δεν έχει σταματήσει το πήγαινε-έλα στον κόλπο της γυναίκας που σπαρταράει, που θέλει να φωνάξει. Τον δέχθηκε μέσα της με τα ρούχα της, που μόνη της αρχίζει να τα πετάει από επάνω της.
Ο σύζυγος κρατιέται να μην αυνανιστεί, διότι ο γιατρός του είχε συστήσει πως η αυτοϊκανοποίηση επιδεινώνει το πρόβλημά του, να μουσκεύει αμέσως τη γυναίκα του. Όπως θυμήθηκε ότι ο γιατρός του είπε, ιδιαιτέρως, ότι πιθανόν μ’άλλη γυναίκα να μην παρουσιαστεί η πρόωρη εκσπερμάτιση.
Και το επόμενο Σάββατο ο σύζυγος «έλειπε» σε δουλειές και από το πατάρι κατασκόπευε την γυναίκα του μ’έναν άνδρα που την ικανοποιούσε με το παραπάνω.
Ο άντρας λέει στη σύζυγό του ότι θέλει να δοκιμάσει μ’άλλην. Είναι μία 20χρονη Ρωσίδα πόρνη, που εγγυάται γι’αυτήν ο κολλητός του. Ίδιο σκηνικό, στο μάτι η σύζυγος, στο κρεββάτι ο σύζυγος με το μανούλι. Έγινε το θαύμα. Εραστής κλάσεως και ο σύζυγος.
Για δυο-τρεις φορές το ζευγάρι ήταν τριπλέτα με την Ρωσίδα. Μετά δεν την είχαν ανάγκη τη 20χρονη. Το ζευγάρι βρήκε το δρόμο τους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα