Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Την Μέρκελ καίνε αντί του Ιούδα. Μονάχα Έλληνες είναι ικανοί για τέτοια αντιχριστιανική πράξη. Κι αυτό δεν είναι το χειρώτερο. Δεν υπάρχει κάποιος, δικαστής είναι αυτός, κυρίως ο αρχιεπίσκοπος, να καταδικάσει αυτή την προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος.

Υπάρχει το έθιμο να καίνε το Μεγάλο Σάββατο το ομοίωμα του Ιούδα. Κατανοητό. Επειδή ο μαθητής πρόδωσε τον δάσκαλο. Αποδεκτό. Η Μέρκελ, βρε βλάσφημοι, που κολλάει;


Το Θείο Δράμα. Ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο Πόντιος Πιλάτος, ο Καϊάφας, η Μαρία Μαγδαληνή, ο Πέτρος, ο Ιωάννης, ο Ιούδας, ο Βαραβάς και, βέβαια, ο πρωταγωνιστής του έργου, ο Χριστός. Από πέρυσι σε κάποια χωριά της Ελλάδος βαρεμένοι από την τύφλα τους βρήκανε την πατέντα να καίνε στη θέση του προδότη Ιούδα την καγκελάρισσα Άγκελα Μέρκελ. Η απόλυτη πλαστογρραφία του Πάσχα. 

Ο Χριστός σταυρώθηκε. Δεν μπορείς εσύ, αθεόφοβος να καρφώσεις παραμύθι φούρναρης κάποιον άλλον στο Σταυρό. Δεν γίνεται αυτό. Αν το κάνεις γελιοποιείς τη θρησκεία. Ούτε θα μου πεις ότι προδότης του Ιησού ήταν ο Φίλιππος κι όχι ο Ιούδας. Άρα, τον Ιούδα θα κάψεις κι όχι τον Φίλιππο, ούτε κάποιον άλλον μαθητή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα