Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Επειδή σε αγαπώ...σε έσπρωξα στους φόβους σου

Μου είπες ότι φοβάσαι πάρα πολύ και θα έπρεπε να σε προστατεύω πάντα μέσα στην αγκαλιά μου, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, σε έσπρωξα στους φόβους σου, γιατί έτσι θα τους ξεπεράσεις. Μου είπες ότι πρέπει να σε προσέχω και να σε φροντίζω συνεχώς, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, σε άφησα στις ανάγκες σου, γιατί έτσι θα δυναμώσεις. Μου είπες ότι τρέμεις μέσα στην αδυναμία σου και δεν μπορείς μακριά, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, έφυγα για λίγο, γιατί έτσι θα μπορέσεις. Μου είπες ότι πρέπει να σε καθοδηγήσω, να βρω λύσεις, να έχω τις απαντήσεις, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, βουβάθηκα, γιατί έτσι θα ακούσεις τον εαυτό σου. Μου είπες ότι πρέπει να κάνω, να γίνω και να έχω αυτό που εσύ θέλεις για να με αγαπάς, αλλά εγώ, επειδή με αγαπώ, κοίταξα τη διαδρομή μου, γιατί εκεί, τα κύτταρά μου είναι ευτυχισμένα.

Μου είπες ότι φοβάσαι πάρα πολύ και θα έπρεπε να σε προστατεύω πάντα μέσα στην αγκαλιά μου, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, σε έσπρωξα στους φόβους σου, γιατί έτσι θα τους ξεπεράσεις. 

Μου είπες ότι πρέπει να σε προσέχω και να σε φροντίζω συνεχώς, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, σε άφησα στις ανάγκες σου, γιατί έτσι θα δυναμώσεις. 


Μου είπες ότι τρέμεις μέσα στην αδυναμία σου και δεν μπορείς μακριά, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, έφυγα για λίγο, γιατί έτσι θα μπορέσεις. 

Μου είπες ότι πρέπει να σε καθοδηγήσω, να βρω λύσεις, να έχω τις απαντήσεις, αλλά εγώ, επειδή σε αγαπώ, βουβάθηκα, γιατί έτσι θα ακούσεις τον εαυτό σου. 

Μου είπες ότι πρέπει να κάνω, να γίνω και να έχω αυτό που εσύ θέλεις για να με αγαπάς, αλλά εγώ, επειδή με αγαπώ, κοίταξα τη διαδρομή μου, γιατί εκεί, τα κύτταρά μου είναι ευτυχισμένα.

Dimitris Nomikos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα