Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Καρδιολόγος ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί η φωτογραφία του Κων. Μητσοτάκη στο ιατρείο του διώχνει τους ασθενείς

mitsotakis
Μπερδεμένος εμφανίζεται γνωστός καρδιολόγος-καρδιοχειρουργός της Θεσσαλονίκης σχετικά με το γιατί η φωτογραφία με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η οποία βρίσκεται σε κάδρο στον τοίχο του ιατρείου του, κάνει τους ασθενείς να φεύγουν τρέχοντας.
Σύμφωνα με δήλωσή του, ο 50χρονος ιατρός των καρδιακών παθήσεων είναι μεγάλος θαυμαστής του τέως πρωθυπουργού, τον οποίο εκτιμά περισσότερο από κάθε άλλο πολιτικό της σύγχρονης ιστορίας. Ως εκ τούτου, όταν βρήκε μια παλιά φωτογραφία του σε ένα μαγαζί με παλιά αντικείμενα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πέρυσι το καλοκαίρι, δεν το σκέφτηκε καθόλου πριν την αγοράσει και εν συνεχεία την τοποθέτησε με καμάρι σε περίοπτη θέση στο γραφείο του.

«Έκτοτε οι αντιδράσεις των ασθενών στις συζητήσεις που είχαμε στο ιατρείο άλλαξαν δραματικά» αναφέρει. «Στην αρχή νόμιζα πως είχα χάσει τον τρόπο μου να μιλάω με τους ασθενείς, ότι τόσα χρόνια στη δουλειά με είχαν κάνει αναίσθητο και τους τρόμαζα με όσα έλεγα. Μετά όμως παρατήρησα ότι όλα ξεκινούσαν όταν το βλέμμα τους έπεφτε στο κάδρο με τον Κων. Μητσοτάκη» συνεχίζει ο 50χρονος.
«Οι ασθενείς χλωμιάζουν, ιδρώνουν ξαφνικά, αποσπούνται από τη συζήτηση και “καρφώνουν” το βλέμμα τους στο πρόσωπο του Επίτιμου. Τώρα που το σκέφτομαι, έχουν παρόμοια συμπτώματα με αυτά ενός καρδιακού επεισοδίου. Μετά συνήθως βρίσκουν κάποια δικαιολογία και αποχωρούν με γοργό βήμα κοιτώντας πίσω με τρόμο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Τι τους έκανε ο κ. Μητσοτάκης και τον φοβούνται;»
Προκειμένου να βρει την απάντηση στο μυστήριο, ο 50χρονος σκέφτεται να ερευνήσει περαιτέρω το θέμα για να δει εάν οι φωτογραφίες του 95χρονου πολιτικού προκαλούν γενικά αντίστοιχες αντιδράσεις ή το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στο ιατρείο του. Ανάμεσα στις ιδέες που εξετάζει είναι το να φοράει μπλούζες με το πορτρέτο του τέως πρωθυπουργού, να κολλήσει αυτοκόλλητα από προεκλογικές του εκστρατείες στο ασανσέρ του νοσοκομείου ή να κρεμάσει αφίσες του στα νοσηλευτήρια, ανάμεσα στα κρεβάτια των ασθενών.
«Αν και μετά από αυτά δεν καταφέρω να εξιχνιάσω τι συμβαίνει θα βγάλω το κάδρο από το γραφείο μου και θα το βάλω στην αίθουσα του χειρουργείου. Τουλάχιστον εκεί οι ασθενείς είναι την περισσότερη ώρα αναίσθητοι» καταλήγει εμφανώς προβληματισμένος ο έμπειρος καρδιολόγος.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα