Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο άνθρωπος-αγάπη!

Θυμήσου! Κάποτε, κάποιος σε ευχαρίστησε για το καλό που του έκανες! Κάποιος είπε εξαιρετικά λόγια για το άτομό σου, επειδή σε εκτίμησε! Κάποιος σε αγάπησε για ότι είσαι! Κάποιος σε θέλησε για φίλο, γιατί του ταίριαξες! Κάποιος για εραστή, γιατί τον έλκυσες! Κάποιος όταν απομακρύνθηκες κράτησε την εικόνα σου, γιατί τον συντάραξε η αύρα σου! Κάποιος σου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, επειδή του έδωσες χωρίς αντάλλαγμα! Κάποιος σε θυμάται ακόμα επειδή πέρασες από τη ζωή του! Και αν ενώσεις όλες αυτές τις στιγμές των κάποιων, είσαι εσύ και αυτό που μπορείς να είσαι κάθε ημέρα, κάθε στιγμή. Ο άνθρωπος-αγάπη!



Θυμήσου! Κάποτε, κάποιος σε ευχαρίστησε για το καλό που του έκανες! Κάποιος είπε εξαιρετικά λόγια για το άτομό σου, επειδή σε εκτίμησε! Κάποιος σε αγάπησε για ότι είσαι! Κάποιος σε θέλησε για φίλο, γιατί του ταίριαξες! Κάποιος για εραστή, γιατί τον έλκυσες! 


Κάποιος όταν απομακρύνθηκες κράτησε την εικόνα σου, γιατί τον συντάραξε η αύρα σου! Κάποιος σου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, επειδή του έδωσες χωρίς αντάλλαγμα! Κάποιος σε θυμάται ακόμα επειδή πέρασες από τη ζωή του! 

Και αν ενώσεις όλες αυτές τις στιγμές των κάποιων, είσαι εσύ και αυτό που μπορείς να είσαι κάθε ημέρα, κάθε στιγμή. Ο άνθρωπος-αγάπη!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα