Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Φασισμός Α.Ε. (ντοκιμαντέρ)

Φασισμός Α.Ε. (ντοκιμαντέρ), socialpolicy.gr
Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.
Μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Ταξίδι από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ συνεχίζει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράφησαν τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.

Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Για άλλη μια φορά οι δημιουργοί απέρριψαν κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες με το ντοκιμαντέρ να κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης. Και σε αυτή την περίπτωση μοναδικός χρηματοδότης υπήρξε ο κόσμος. Μπορείτε αν θέλετε να ενισχύσετε την παραγωγή μέσω Paypal ή τραπεζικού λογαριασμού.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣΤράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χ)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA
Για όσους συνεισέφεραν στην παραγωγή, ο κινηματογράφος Ιντεάλ προσφέρει μια δωρεάν προβολή την Κυριακή 13 Απριλίου στις 14:30 ενώ επιχειρείται η διοργάνωση ανάλογων προβολών και σε άλλες πόλεις.
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τον χάρτη με τις προβολές που έχουν επιβεβαιωθεί από τους διοργανωτές αλλά και τους τρόπους επικοινωνίας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.


socialpolicy


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα