Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ



Γεια σας φίλοι μου!

Επειδή είχα ερωτήσεις πάνω στο θέμα της φρίκης που προβάλλεται στα ΜΜΕ, θα σας δώσω μια άποψη που έχω ξαναπεί, χωρίς φυσικά να ακυρώνω τη δική σας!

Σας έχω ξαναπεί οτι κάθε πληροφορία μπορεί να αποκωδικοποιηθεί κάτω από όσα επίπεδα συνείδησης διαθέτει ο σημερινός άνθρωπος!

Στα δικά μου "μάτια",  χωράνε πολλά επίπεδα ανάλυσης, αλλά διαλέγω να παρουσιάσω τη ψυχική θέση!

Είχαμε προαναφέρει οτι αυτά τα χρόνια θα είναι χρόνια με τη μεγαλύτερη ένταση,  οτι λόγω της αλλαγής συνείδησης της ανθρωπότητας "πρέπει" να γίνουν αναπόφευκτα κάποιοι ανακαθορισμοι στα "πιστεύω" μας για να υπάρξει η γείωση στη καθημερινότητα!



Επειδή κλείνουν πολλοί κύκλοι σχετικά με τις κοσμικούς γύρους, και θα λέγαμε οτι περνάμε λίγο λίγο σε μια νέα εποχή, είναι φυσικό ορισμένες ψυχές να διαλέγουν την μεγαλύτερη ένταση για να βιώσουν , ώστε να πάρουν και να ανακαθορισουν υποσυνείδητες πτυχές τους, στους τελευταίους καιρούς του κύκλου αυτού!

Είναι φυσικό φίλοι όταν θέλουμε να "καθαρίσουμε" καλά, θα πρέπει  να ανακαλύψουμε όλη τη βρώμα που κρυβόταν θα λέγαμε στα υποσυνείδητα μέρη μας!


Αυτό συμβαίνει αυτό το καιρό, πολλές ψυχές παίζουν σενάρια για να βγάλουν στην επιφάνεια όλων των ειδών τη φρικαλεότητα , ώστε να γίνει αντιληπτή σε τέτοια ένταση από το σύνολο, ώστε να διαλέξουμε πραγματικά ..ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.


Είναι αυτά τα χρόνια μέχρι και το 2021,  χρόνια του μεγαλύτερου ανακαθορισμού, όλα θα "βγουν" μέσα από ψυχές που δέχονται να φέρουν στην επιφάνεια αυτά τα σενάρια φρίκης ώστε να διαλέξουμε!

Καταλαβαίνετε πως αν δεν γινόταν αυτό , δεν θα είχαμε την ευκαιρία της  άμεσης βίωσης του συλλογικού εαυτού μας!!!

Τώρα ξέρετε πλέον , πως έξω από τη μάχη αρνητικών κ θετικών, κ από ψυχικής πλευράς, αυτά τα χρόνια είναι το τελευταίο διαγώνισμα που περνάει η ανθρωπότητα, ένα τελικό τεστ ανακαθορισμού όλων των επίπεδων που ζήσαμε τόσες ενσαρκώσεις στη 3 πυκνότητα συνείδησηςεγκλωβισμένοι μέσα στο εγώ μας!


Μη μένετε στο μίσος , δείτε οτι η αηδία που έχετε , μπορεί να μεταφραστεί σε κίνητρο να σταματήσουμε να είμαστε κάτι τέτοιο!

Όχι να αλλάξουμε τους άλλους... αυτοί θα φύγουν από τη πραγματικότητα σας αν ΕΣΕΙΣ αλλάξετε!!!
Θα παιχτούν πάλι για το διανοητικό σας , ώστε να γίνουν αντιληπτά μέσω της διαδικασίας,   τα ανάλογα σενάρια που,  κάπως...με επανάσταση, με πόλεμο , με ιούς, με καταστροφές,  επειδή κατάλαβαν, κτλ,   αυτοί που δεν συγχρονίζονται με την νέα ενέργεια της συμπαντικής σχέσης, θα εξαφανιστούν από την πραγματικότητα πουΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ!

Επομένως αφεθείτε να νιώσετε σαν παράδειγμασαν επιλογή,  όλα  αυτά τα "φρικιαστικά" για σας σενάρια,   να σας δείχνουν τη δική σας κατεύθυνση!


"Πάρτε τη δύναμη σας πίσωωω... 
     Αυτό σας λένε τα σενάρια!!! 
"Επιλεξτεεεε..."    σας φωνάζουν, αναβιώνοντας  έντονα συναισθήματα μέσα σας!



Είναι τελείως φυσικό,  αυτοί  που δεν έχουν έρθει σε μια συνειδητή επιλογή, όσο ασφαλείς και να νιώθουν,    οτι θα συγχρονιστούν με σενάρια τέτοια ώστε να αναγκαστούν να διαλέξουν...σε τι πυκνότητα θέλουν να περάσουν, στην αρνητική 4η,     ή στη θετική 4η  πυκνότητα συνείδησης ανθρώπου?

Όσο ο αριθμός μεγαλώνει  των ανθρώπων που επέλεξαν ,   τόσο δεν θα χρειάζεται να εκδηλώνονται σε συλλογικό επίπεδο αυτά τα σενάρια!

Δεν χρειάζεται να μένετε στο φόβο,στο πανικό, στην ανασφάλεια... απλά αυτά είναι το κίνητρο για ένα ειλικρινή επανακαθορισμο του τί είστε και συγχρονισμός με το τί θέλετε να είστε!

Ειρήνη σε όλους!


eleytherignwmi

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα