Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το υποσυνείδητό σας είναι το Βιβλίο της Ζωής σας


Το υποσυνείδητό σας είναι το Βιβλίο της Ζωής σας

Όποιες σκέψεις, πεποιθήσεις, απόψεις, θεωρίες ή ιδέες εντυπώνετε ή χαράζετε στο υποσυνείδητό σας, θα τις βιώνετε ως αντικειμενική εκδήλωση συνθηκών, καταστάσεων και γεγονότων. Αυτά που εγγράφετε εσωτερικά, θα τα βιώσετε εξωτερικά. Η ζωή σας έχει δύο πλευρές, την αντικειμενική και την υποκειμενική, την ορατή και την αόρατη, τη σκέψη και την εκδήλωσή της.

Η σκέψη γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας από τον εγκέφαλο, το όργανο του συνειδητού, λογικού σας νου. Όταν το συνειδητό (ή αντικειμενικός νους) αποδεχτεί τη σκέψη ολοκληρωτικά, τότε αυτή στέλνεται στο ηλιακό πλέγμα, που ονομάζεται “εγκέφαλος του νου”. Εκεί αποκτά “σάρκα και οστά”, ώστε, στη συνέχεια, να εκδηλωθεί στην πραγματικότητά σας.

Όπως τονίστηκε παραπάνω, το υποσυνείδητό σας δεν προβάλλει αντιρρήσεις. Απλώς ενεργεί με βάση ό,τι εγγράφεται σε αυτό. Δέχεται την ετυμηγορία σας ή τα συμπεράσματα του συνειδητού σας σαν τετελεσμένα γεγονότα. Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι γράφετε αδιάκοπα το βιβλίο της ζωής σας, αφού οι σκέψεις σας μετατρέπονται σε εμπειρίες. Ο Αμερικανός δοκιμιογράφος Ραλφ Γουάλντο Έμερσον είπε: “Ο άνθρωπος είναι ό,τι σκέφτεται όλη μέρα”.

Απόσπασμα από το βιβλίο “Η Δύναμη του Υποσυνείδητου” του Joseph Murphy, Εκδόσεις Διόπτρα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα