Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι άνδρες με μεγάλα πέη είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συζύγους τους!!!

μετροταινία
Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συζύγους που έχουν μεγάλα πέη
Μπορεί οι καλά προικισμένοι  άνδρες να έχετε πολλά περιθώρια <<ανόδου>>, ωστόσο οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αντιμετωπίζεται ένα σημαντικό μειονέκτημα - ότι η γυναίκα σας είναι πιο πιθανό να σας απατήσει.
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLoS One  διαπίστωσε  ότι οι άνδρες με μεγαλύτερα πέη είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συζύγους τους.
Με επικεφαλής ερευνητές από τις ΗΠΑ και την Κένυα, οι ερευνητές εξέτασαν εξωσυζυγικές υποθέσεις παντρεμένων γυναικών με ψαράδες που ζουν κατά μήκος της λίμνης Βικτώρια στην επαρχία Kisumu της Κένυα.
Τα ευρήματα έδειξαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό να απατήσουν  τους συζύγους που είχαν μεγάλα πέη, και ότι το μέγεθος συσχετίζεται με εξαπάτηση του κινδύνου.
Οι συγγραφείς έψαξαν σε προγνωστικούς παράγοντες για εξωσυζυγικές υποθέσεις και βρήκαν αρκετά στοιχεία που τις προκάλεσαν, ακόμη και όταν ο σύζυγος είχε περισσότερα <<προσόντα>> από τα συνηθισμένα..
«Η ενδοοικογενειακή βία, η άρνηση μίας προτιμώμενης στάσης στο σεξ, το μεγάλο μέγεθος του πέους κατά την στύση,  η νεαρότερη ηλικία και η αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση, ήταν οι κύριοι παράγοντες πρόβλεψης της συμμετοχής των γυναικών σε εξωσυζυγικές σχέσεις", έγραψαν.
«Ομοίως, ποιοτικά δεδομένα υποστηρίζουν, επίσης, αυτό το εύρημα. Οι γυναίκες που έκαναν σεξ με μεγάλα πέη ένιωθαν πόνο και δυσφορία κατά τη διάρκεια της πράξης με αποτέλεσμα να μην νιώθουν την απόλαυση και τη σεξουαλική ικανοποίηση που οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται.

""Παραδόξως, οι γυναίκες που ήταν παντρεμένες με άνδρες <<με φυσιολογικά πέη>> συμμετείχαν σε εξωσυζυγικές σχέσεις στις οποίες ο άνδρας είχε μεγάλο πέος. Από αυτά τα αποτελέσματα, κάθε μία ίντσα μεγαλύτερο πέος αύξησε την πιθανότητα των γυναικών να συμμετέχουν σε εξωσυζυγικές σχέσεις σχεδόν μιάμιση φορές.
Η έρευνα δείχνει ότι όσο μεγαλύτερο το πέος, τόσο περισσότερο αισθάνονται δυσφορία οι γυναίκες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του σεξ. Μερικές γυναίκες που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι η επώδυνη σεξουαλική πράξη τις οδήγησε να αναζητήσουν αλλού σεξ, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν.
Κλείνοντας, οι συντάκτες λένε ότι οι άνδρες πρέπει να κατανοήσουν ότι ένα μεγαλύτερο πέος δεν τους κάνει απαραιτήτως καλύτερους εραστές και δεν θα πρέπει να αναζητήσουν διαδικασίες βελτίωσης του πέους για να ενισχύσουν τα γεννητικά όργανά τους.
"Εάν τα αποτελέσματα από αυτή τη μελέτη είναι σωστά,σημαίνει ότι είναι αντιπαραγωγικό για τους άνδρες να αναζητήσουν αύξηση του πέους καθώς οι σεξουαλικοί σύντροφοι τους τρέχουν μακριά από αυτούς και αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση αλλού."
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα