Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τα 7 Γνωρίσματα ενός νικητή


 
Τα 7 Γνωρίσματα ενός νικητή
Από τον καιρό που άρχισα την δική μου προσωπική ανάπτυξη και άρχισα να σπουδάζω και να αποκτώ τις γνώσεις να προσφέρω συμβουλευτική ζωής σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν αλλαγές και να επιτύχουν στην ζωή τους, παρατήρησα κάποια γνωρίσματα που χρειάζονται για να υπάρξει αυτή η επιτυχία.
Θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας:

1.    Έντονη Παρακίνηση. Οι νικητές έχουν μια έντονη παρακίνηση για να γίνουν ΜΕΓΑΛΟΙ σε αυτό που κάνουν. Αυτό σημαίνει να διαβάσουν, να σπουδάσουν, να αποκτήσουν γνώσεις, να εκπαιδευτούν και να δουλέψουν προς αυτό που θέλουν να επιτύχουν.
2.    Θετική Στάση: Οι νικητές έχουν μια θετική στάση και ψάχνουν τα θετικά ακόμα και στις αποτυχίες ή τις αναποδιές τους. Θετική στάση και θετική σκέψη σε ότι αναλαμβάνουν και διαχειρίζονται.
3.    Επιμονή: Επιμένουν σε αυτό που αποφασίζουν να κάνουν πρώτο. Αυτό που θα βάλουν στο μυαλό τους επιμένουν και κάνουν τα πάντα για να φτάσουν εκεί που θέλουν.
4.    Αυτό- Διόρθωση: Αυτό- διορθώνονται και παραδέχονται αδύνατες πτυχές τους και δουλεύουν σε αυτές. Η ψεύτικη αυτοπεποίθηση σκοτώνει την γνώση, γνωρίζουν  τις αδυναμίες τους και δουλεύουν προς να τις βελτιώσουν.
5.    Υπευθυνότητα: Οι νικητές κάνουν αυτό που λένε και λένε αυτό που κάνουν. Αυτό που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν το εκτελούν, είτε αν αυτό είναι να παραδώσουν την εργασία που ανέλαβαν στις σωστές προδιαγραφές,  είτε να τελειώσουν σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που εκείνοι δεσμεύτηκαν.
6.    Αυτό – Ευθύνη: Οι νικητές αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί για τις πράξεις και τους λόγους τους. Η ανάληψη της ευθύνης δίνει στο άτομο την δυνατότητα αυτό βελτίωσης και διόρθωσης.
7.    Συμπάθεια για τους άλλους: Ναι η συμπάθεια είναι γνώρισμα του νικητή. Δεν σταματούν όταν οι   άλλοι αποτυγχάνουν, προσπαθούν να τους βοηθήσουν βρίσκοντας στους άλλους αυτά τα γνωρίσματα και βοηθώντας τους να αντιληφτούν τις δικές τους δυνατότητες. Φυσικά κάποιες φορές λυπούνται για την αποτυχία των άλλων και την αδυναμία τους να επανέρθουν στις επιτυχίες, αλλά αυτό το ανθρώπινο γνώρισμα βοηθά να ξεχωρίσουν οι νικητές και να γίνουν ηγέτες. 
Κάντε και εσείς την αυτογνωσία σας, ανακαλύψτε τα θετικά αλλά και τις αδυναμίες σας, βελτιώστε όλα αυτά που μπορείτε να βελτιώσετε και ζητήστε βοήθεια από ένα Σύμβουλο Ζωής για αυτά που σας δυσκολεύουν. Εμένα δουλεία μου είναι να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε όλα αυτά τα γνωρίσματα μέσα σας και να αρχίσετε να τα αξιοποιείτε.
Λοιπόν επιστρέφω πίσω στο πρόγραμμα μου, συνεχίζοντας να βοηθώ ανθρώπους να βρουν την επιτυχία αλλά και στην δική μου συνέχεια ανάπτυξης και αυτό- βελτίωσης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα