Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Από Έλληνες χρήστες του Τwitter θα αποτελείται πλέον η Ακαδημία των βραβείων Όσκαρ

twitter-oscarsΡαγδαίες ήταν οι εξελίξεις που ακολούθησαν την 86η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της τελετής, όλα τα μέλη της Ακαδημίας υπέβαλαν την παραίτησή τους, με το βάρος της αντικατάστασής τους να πέφτει πλέον στους Έλληνες χρήστες του Twitter.
Όπως μεταφέρουν πηγές κατευθείαν από τη Hollywood Boulevard, μόλις έπεσε η αυλαία των Όσκαρ, τα χιλιάδες μέλη της Ακαδημίας, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο, ζήτησαν και παρέλαβαν αντίγραφα των σχολίων που έκαναν κατά τη διάρκειά τους οι Έλληνες χρήστες του Twitter, προκειμένου να σταθμίσουν την επιτυχία των επιλογών τους. Αφού τα μελέτησαν με προσοχή, συνειδητοποίησαν πως για ακόμη μια φορά δεν είχαν καταφέρει να ικανοποιήσουν τα υψηλά στάνταρ των συμπατριωτών μας, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Δευτέρας να οδηγηθούν σε ομαδική παραίτηση.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει πλέον την επαφή μας με τον κινηματογράφο. Διαβάσαμε όσα έγραψαν οι πάντα εύστοχοι και διασκεδαστικοί Έλληνες «τουιτεράδες» και δεν μπορούμε παρά να δείξουμε ανωτερότητα. Κάνουμε πίσω και από του χρόνου θα παρακολουθούμε τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου σαν θεατές», τόνισε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο πρόεδρος της Ακαδημίας, με τον μεγάλο αδικημένο της βραδιάς, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να συμπληρώνει πως «επιτέλους ίσως σηκώσω κι εγώ ένα Όσκαρ. Γειά σου Ελλάδα».
Έτσι, αρχής γενομένης από την 87η τελετή των βραβείων Όσκαρ, η Ακαδημία θα απαρτίζεται από 6.000 Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου, οι οποίοι θα αποφασιστούν βάσει των followers τους αλλά και του ποσοστού favorite και retweet που λαμβάνουν ανά tweet. Τη βραδιά της απονομής θα συγκεντρώνονται στον κινηματογράφο Δαναός και θα κρίνουν με την ψήφο τους την έκβαση των αποτελεσμάτων. Ήδη μάλιστα, ειδικοί αναλυτές των κοινωνικών δικτύων, χαρακτηρίζουν τη χθεσινή κίνηση με τη «selfie» φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της η οικοδέσποινα, Ellen DeGeneres, ως ένα άνοιγμα στους Έλληνες χρήστες του μέσου, προκειμένου να τους προσεγγίσουν πιο εύκολα.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με γνωστό Έλληνα χρήστη του Twitter με μεγάλο αριθμό followers, ο οποίος τόνισε ικανοποιημένος: «Έχουμε αποτρέψει πραξικοπήματα, έχουμε κάνει επαναστάσεις, έχουμε σταματήσει πολέμους, έχουμε απονείμει Χρυσές Μπάλες. Ήρθε η ώρα να δώσουμε και τα Όσκαρ. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Pls RT».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα