Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τα μυστικά των παιδιών Indigo...Είναι η τελευταία ελπίδα της Ανθρωπότητας;


Αυτά τα απίστευτα ευφυή παιδιά με πολλές μοναδικές ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορούν να δουν μέσα από εσάς και να αποκαλύψουν κάθε κρυφή ατζέντα.

Μερικοί λένε ότι είναι καλά, άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι είναι κακά.

Ποια είναι όμως πραγματικά; 

Δεν φαίνεται να ανήκουν στη Γη και όμως υπάρχουν επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι αυτά τα αξιόλογα παιδιά έχουν μια ειδική αποστολή να αλλάξουν τον πλανήτη μας.

Η έννοια των λεγόμενων Indigo Children αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1970, όταν η Nancy Anne Tappe περιέγραψε τα παιδιά στο βιβλίο της "Καταλάβετε τη ζωή σας μέσα από το χρώμα" .( "Understand Your Life Through Color")



Σύμφωνα με την Tappe, μερικά παιδιά γεννήθηκαν με αύρες indigo. Η ιδέα ήταν ενδιαφέρουσα για το ευρύ κοινό και οδήγησε στη δημοσίευση μιας σειράς βιβλίων στη δεκαετία του 1990 και την κυκλοφορία ταινιών με παιδιά Indigo.

Λοιπόν, γιατί είναι τα παιδιά Indigo διαφορετικά από τα άλλα κανονικά και φυσιολογικά παιδιά;

 Άνθρωποι που έχουν συναντήσει, σπουδάσει και εργαστεί με τα παιδιά  Indigo λένε ότι τα άτομα αυτά διαφέρουν πολύ από τον μέσο όρο των παιδιών.



Σύμφωνα με τον Lee Carroll και τον Jan Tober, συγγραφείς του βιβλίου "The Indigo Children: The New Kids Have Arrived" , "το παιδί Indigo είναι ένα αγόρι ή κορίτσι που εμφανίζει ένα νέο και ασυνήθιστο σύνολο ψυχολογικών χαρακτηριστικών, αποκαλύπτοντας ένα μοτίβο συμπεριφοράς γενικά  που δεν έχει καταγραφεί ποτέ πριν.

Αυτό το μοτίβο έχει πολύ  μοναδικούς παράγοντες που απαιτούν από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να αλλάξουν τη αγωγή και την ανατροφή που δίνουν σε αυτά τα παιδιά για την επίτευξη ισορροπίας και αρμονίας στη ζωή τους, και να τους βοηθήσουν ώστε να αποφευχθεί η απογοήτευση. "

Τα 
παιδιά Indigo γεννιούνται με ειδικά χαρίσματα. Εμφανίζουν αξιοσημείωτη ευφυΐα από νεαρή ηλικία και είναι πάντα πρόθυμα να αποκτήσουν γνώσεις.

Παρά το γεγονός ότι, είναι μόνο παιδιά, τους αρέσει, και μερικές φορές ακόμη και απαιτούν να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο σεβασμό όπως και οι ενήλικες. 

Έχουν υψηλή ακεραιότητα και απολαμβάνουν να επιλύουν προβλήματα, ιδίως όταν αφορά τα δικά τους.




Τα παιδιά Indigo γεννιούνται με θεραπευτικές ικανότητες και χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη. Συχνά, τα Ίντιγκο δεν έχουν καν επίγνωση του ότι χρησιμοποιούν τις εξαιρετικές θεραπευτικές  ικανότητες τους. 


Επιπλέον, αυτά τα ασυνήθιστα παιδιά έχουν την ικανότητα να διαβάζουν ένα άτομο σαν ανοιχτό βιβλίο. Εάν έχετε κρυφή ατζέντα, ή προθέσεις  χειραγώγησης τους, θα δουν μέσα σας και θα αποκαλύψουν τα κίνητρά σας.


Είναι αυτά τα παιδιά το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης, ή άλλος είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκονται στο προσκήνιο  σε παγκόσμιο επίπεδο  τα τελευταία 20 με 25 χρόνια εκεί;


Ο καθηγητής Vladislav Lugovenko, γιατρός Φυσικο-Μαθηματικών Επιστημών του Ινστιτούτου Γήινου μαγνητισμού, ιονόσφαιρας και εκπομπών ραδιοκυμάτων της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, λέει ότι αυτά τα παιδιά έχουν το δυναμικό να αλλάξουν τον πολιτισμό μας. .


 Είναι ένας από τους πολλούς επιστήμονες που έχουν μελετήσει τη συμπεριφορά των παιδιών Indigo με μεγάλο ενδιαφέρον.


"Τα παιδιά Indigo έχουν ειδική αποστολή να αλλάξουν τον πλανήτη μας. Πολλά από αυτά έχουν τροποποιημένες σπείρες DNA, οι οποίες τους προσφέρουν απίστευτα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να νικήσει ακόμα και το AIDS. 


Έχω γνωρίσει τέτοια παιδιά στην Κίνα, την Ινδία, το Βιετνάμ, και ούτω καθεξής. Είμαι βέβαιος ότι θα αλλάξουν το μέλλον του πολιτισμού μας », δήλωσε ο καθηγητής Lugovenko.

Οι σύγχρονοι επιστήμονες διεξάγουν εκτεταμένες ερευνητικές εργασίες, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψουν το πρωτοφανές μυστήριο αυτών των παιδιών , αλλά είναι μια δύσκολη υπόθεση. 


Υπάρχουν ακόμη τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και δεν διαθέτουμε επαρκείς γνώσεις για να σχηματίσουμε μια υπόθεση ως προς  τα ποια είναι πραγματικά αυτά τα παιδιά.


"Υπάρχει μια θεωρία, σύμφωνα με την οποία ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει δύο βασικούς τύπους μνήμης, την μνήμη  εργασίας και την απομακρυσμένη μνήμη. 


Μία από τις πιο αξιοσημείωτες ικανότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι η ικανότητά του να αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες, τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω, στον ενιαίο πληροφοριακό χώρο του Σύν-παντος.


Υπάρχουν μερικά μοναδικά άτομα, τα οποία μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από αυτό το πεδίο. Κατά τη γνώμη μου κάθε ανθρώπινο ον είναι συνδεδεμένο με το Σύν-παν μέσω των ενεργειακών καναλιών », πρόσθεσε ο καθηγητής Lugovenko .


Το να είσαι ευφυής, μοναδικός και μπροστά από το χρόνο δεν ήταν ποτέ εύκολο, τουλάχιστον όχι στον πλανήτη μας.


Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούν και να φοβούνται ό, τι είναι διαφορετικοί. Αυτά τα παιδιά είναι πράγματι - διαφορετικά και θα αντιμετωπίζουν ήδη δυσκολίες να ζήσουν στη Γη. Αν και μερικοί λένε ότι τα παιδιά Indigo είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που είναι πεπεισμένοι ότι αυτά τα ασυνήθιστα παιδιά είναι πραγματικά κακά.


Είναι τα παιδιά Indigo οι σωτήρες της ανθρωπότητας;
Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα