Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ

Σε κάποια αεροπλάνα δεν υπάρχει η 13η σειρά καθισμάτων. Ανοησίες. Πως δεν υπάρχει! Όταν οι σειρές των πέντε ή, επτά και δέκα καθισμάτων είναι π.χ. 30 και 36, πώς είναι δυνατόν να μην υπολογίζεται η 13η; Απλά, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αφαιρέσει τον γρουσούζικο νούμερο και από την 12η σειρά η επόμενη έχει αριθμό 14.
Δεν μπαίνει ο άλλος σε πτήση και να κάθεται σε θέση με το διαβολικό 13α, 13β, 13γ. Κι αν μπει θα βρίσκεται σε διαρκή ανησυχία.

Άλλο. Μπαίνει στο αεροπλάνο ο δικός σου και κάνει το σταυρό του. Παναγιά μου βοήθεια, να φθάσω σώος. Ο άλλος δίπλα δεν σταυροκοπιέται, ούτε ζητάει την ευλογία του Χριστού, του Μωάμεθ, του Αγίου Σουλπικίου. Τι θα γίνει; Δεν θα γίνει το θέλημα της Παναγίας; Θα γκρεμίσει το αεροπλάνο, θα το εξαφανίσει ο θεός, όπως αυτό των μαλαισιανών γραμμών, διότι κάποιος άθεος σνομπάρησε τον μεγαλοδύναμο;
Κέρδισε στο καζίνο, στο λόττο, σε κάποιο τυχερό παιχνίδι κάποιος και τον βάρεσε η πρόληψη. Αφού εκείνη την ημέρα φορούσε ένα συγκεκριμένο πουκάμισο, το ίδιο ξαναφόρεσε όταν ξανάπαιξε.
Ο άλλος πριν παίξει είχε συναντήσει έξω από το σπίτι της την κυρία Ευλαμπία κι έχασε. Ε, την άλλη φορά πριν παίξει απέφυγε να περάσει από τον ίδιο δρόμο για να μην τύχει να βρεθεί με την κυρία Ευλαμπία.
Υπάρχουν τζογαδόροι που έγιναν προληπτικοί στο στοίχημα. Ο τζόγος, δηλαδή, τους έκανε προληπτικούς. Γιατί; Αυτό που λέμε “εξωτερική βοήθεια” ή, “εξωτερική χαλάστρα”. Κάποιες ανεξέλεγκτες δυνάμεις που δεν τις ορίζουμε, όμως επηρεάζουν αποφασιστικά την τύχη μας.
Η πρόληψη στην πραγματικότητα δηλώνει την αδυναμία του παίκτη να αντιμετωπίσει στα ίσα την τύχη του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα