Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πως παίρνουμε ενέργεια από τα φυτά

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πως παίρνουμε ενέργεια από τα φυτά    
Μια απλή τεχνική για να περάσετε την ενέργεια του φυτού μέσα σας
Οι εκπρόσωποι του φυτικού βασιλείου παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στον κόσμο της ενέργειας. Όπως υπάρχουν πολλά βότανα και ρίζες που μας δίνουν ζωή, για διαφορετικές περιπτώσεις το καθένα, τα ζωντανά δέντρα μπορούν να δώσουν ένα ευρύ φάσμα θετικών ενεργειών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υγεία και ευεξία.
Τα δέντρα χρησιμεύουν επίσης για να βοηθήσουν κάποιον να γειωθεί, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχει μάθει να ανταλλάσσει ενέργεια με άλλες μορφές.
Το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα όπως ακριβώς και οι άνθρωποι. Μερικά δέντρα θα ταιριάξουν φυσιολογικά με εσάς και θα δημιουργήσετε ιδιαίτερους δεσμούς μαζί τους σαν να είσαστε δύο φίλοι. Με άλλα πάλι θα έχετε μικρότερη επικοινωνία ή δεν θα θέλουν να τα ενοχλήσετε.

Τα μεγάλα δέντρα είναι γεμάτα με τη σοφία των πολλών δακτυλίων που σχηματίζουν κάθε χρόνο. Η ενέργεια τους εκπέμπει πνευματική τροφή, όμοια με αυτή που δίνει ένας σοφός γέροντας που μοιράζεται τη γνώση του.
Αν θέλετε να αυξήσετε την ενέργειά σας επιλέξτε νεαρά δέντρα που είναι σε χαμηλότερο ύψος από το δικό σας.
Με την καθημερινή εξάσκηση μπορείτε να φτάσετε σε σημαντικά επίπεδα ευαισθησίας ως προς το περιβάλλον και να αναπτύξετε το ένστικτο και τη διορατικότητά σας σε σχέση με τη λειτουργία του.
Εξασκηθείτε με οποιαδήποτε φυτά ή μικρά δέντρα σας ελκύουν. Εάν ένα συγκεκριμένο φυτό σας μυρίζει καλά, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι το φυτό είναι κατάλληλο για εσάς.
Ξεκινήστε απορροφώντας την ενέργεια του φυτού από το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο φρύδια (τρίτο μάτι). Αν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση ή αντίσταση, μη συνεχίσετε. Το φυτό δεν μπορεί να μοιραστεί την ενέργεια του μαζί σας αυτή τη στιγμή. Εάν όμως αισθανθείτε καλά, τότε απορροφήστε την ενέργεια του φυτού για 30 με 60 δευτερόλεπτα.
Μια απλή τεχνική για να περάσετε την ενέργεια του φυτού μέσα από το σώμα σας:
1. Νωρίς το πρωί σταθείτε μπροστά από ένα μικρό δέντρο ή θάμνο με τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες. Με τα χέρια σας σε κάθε πλευρά του φυτού, μερικά εκατοστά μακριά από την επιφάνεια του και οι παλάμες σας να αντικρίζουν η μια την άλλη. Εάν τα χέρια σας νοιώσουν άνετα προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Εάν πονάνε ή μουδιάζουν, δοκιμάστε ένα άλλο φυτό που να είναι πρόθυμο να μοιραστεί την ενέργεια του μαζί σας.
2. Με το ένα χέρι πρώτα και μετά με το άλλο κάντε κύκλους προς τη μεριά σας, χωρίς να ακουμπάτε το φυτό, μέχρι να αισθανθείτε την ενέργεια του να γεμίζει το χέρι σας. Έτσι σχηματίζεται μια σύνδεση μεταξύ της καρδιά σας και του φυτού. Το χέρι που δεν σχηματίζει κύκλο μένει ακίνητο.
3. Όταν αισθανθείτε και τα δύο χέρια γεμάτα, τοποθετήστε το ένα χέρι πάνω από το φυτό, ενώ το άλλο χέρι παραμένει στη θέση του. Μετακινήστε το χέρι με κυκλική επίπεδη κίνηση στην κορυφή του φυτού, μέχρι να νοιώσετε μια δυνατή αίσθηση ενέργειας. Έπειτα σηκώστε το χέρι σας απαλά προς τα πάνω και ξανάφερτε το πίσω σαν να σπρώχνετε την ενέργεια έξω από το φυτό, μέσω της παλάμης σας και μέσα από το βραχίονά σας. Κάντε όσες πάσες χρειάζεται πάνω από το φυτό, μέχρι να γεμίσετε το βραχίονα σας με ενέργεια. Το άλλο χέρι παραμένει ακίνητο. Όταν αισθανθείτε το χέρι σας γεμάτο, επαναλάβετε το ίδιο και με το άλλο χέρι.
4. Ολοκληρώστε την άσκηση τρίβοντας την ενέργεια των χεριών σας μέχρι τους ώμους, μετά κάτω στο μπροστινό μέρος του στήθους, πάνω από τους γοφούς μπρος και πίσω, στα πόδια και τις πατούσες.
Όταν ολοκληρώσετε την άσκηση, θα αισθανθείτε το σώμα σας πολύ καθαρό. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την εμπειρία της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων, των φυτών και του περιβάλλοντος.


astrology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα