Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Είμαι μια μορφή, όχι ένας άνθρωπος!



Μμμμ… δε μου πάει τελικά αυτό το χρώμα στα ρούχα, θα βάλω κάτι άλλο. Θα βάλω το DKNY φορεματάκι που είχα χρυσοπληρώσει και αναδεικνύει το σώμα που τόσο καιρό προσπαθούσα να χτίσω! Θα το συνδυάσω και μ’ εκείνα τα υπέροχα παπούτσια, για τα οποία έμεινα στο σπίτι 2 μήνες για να κάνω οικονομία και να τα αποκτήσω! Η καινούρια τσάντα….έτοιμη, τα έβαλα όλα μέσα! Και λίγο από το κραγιόν μου και το άρωμά μου και έτοιμη! Ώρα να φύγω λοιπόν! Ωπ! Μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη… Όλα τέλεια! Έφυγα!
Με κοιτάνε όλοι με συμπάθεια στο δρόμο! Ακούω και θετικά σχόλια, πολύ κολακευτικά! Φτου μου να μη με ματιάσω! Την επόμενη φορά να κάνω διαφορετικό χτένισμα και μακιγιάζ, να μη με βλέπουν πάντα ίδια! Τι σημασία έχει που δε με ξέρουν?? Έτσι θα με γνωρίσουν!
Έτσι με γνώρισαν οι δεκαααα….εεεεε…πόσοι ήταν οι πρώην μου ντε?? Έτσι με γνώρισαν οι φίλες μου, κι ας μη μου μιλάνε πλέον! Δε φταίω εγώ που είμαι πιο όμορφη από αυτές! Τώρα που το σκέφτομαι, τι να κάνει η Μαίρη άραγε? Άκουσα ότι πέρασε στην ιατρική! Γιατρός αυτό το μπάζο?!? Με τα τραγικά ρούχα και το απεριποίητο πρόσωπο? Που είχε το θράσος να μου λέει να μην ασχολούμαι τόσο με την εικόνα μου και να διαβάσω? Άκου εκεί… Αν δεν είχα αυτή την εικόνα δε θα ήμουν τίποτα!
Μα για κάτσε λίγο… Μήπως είχε δίκιο? Το παιδαγωγικό δε θα ήταν όνειρο τώρα για μένα αν δεν περνούσα τόση ώρα στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων και στον καθρέφτη! Πφφφ γιατί τόσο καιρό με νοιάζει αυτό που δείχνω και όχι αυτό που είμαι? Τώρα καταλαβαίνω τα λόγια της Μαίρης και το λάθος μου. Τελικά δεν είμαι τίποτα! Δίνω αξία στον εαυτό μου για να με θαυμάζουν για αυτό που δείχνω και όχι γι’ αυτό που είμαι. Μα πόσο χαζή είμαι! Τόσες αποτυχημένες σχέσεις και φιλίες…μα ναι! Αφού με ενδιέφερε μόνο η εικόνα μου! Όσο περιποιημένη κι αν δείχνω, τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δε φρόντισα καθόλου τον εαυτό μου! Είμαι μια μορφή, όχι ένας άνθρωπος! Εσωτερικά είμαι ένα μπάζο! Και μου έλεγε η γιαγιά μου «μην κρίνεις ένα δώρο από το περιτύλιγμα, αλλά από το περιεχόμενο» και ποτέ δεν έδωσα σημασία.
Θα τον σπάσω τον καταραμένο τον καθρέφτη μου! Και όχι, δε θα μου φέρει γρουσουζιά, είμαι σίγουρη ότι θα μου φέρει τύχη! Θα απαλλαγώ από το άγχος της εικόνας μου, θα ξεφύγω από το εγώ που προσπαθώ να παρουσιάζω όσο το δυνατόν τελειότερο! Δε θα τον εμπιστεύομαι σε κάθε μου εμφάνιση, δε θα τον έχω για πιστό σύμβουλο! Σύμβουλοί μου τώρα θα είναι οι άνθρωποι γύρω μου, που θα είναι κοντά μου για την εσωτερική μου ποιότητα! Θα αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, όχι για να κάνω εντύπωση στους άλλους! Ας μη χάνω άλλο χρόνο! Ώρα για διάβασμα! Το παιδαγωγικό με περιμένει!!
~Αφιερωμένο στα άτομα που θεωρούν την εμφάνιση το παν~
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα