Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο Θεός ποτέ δεν τιμωρεί τους ανθρώπους




Κάποιοι άνθρωποι αποδίδουν τα βάσανά τους στο Θείο Θέλημα, ή θεωρούν ότι ο Θεός τούς κάνει να υποφέρουν ώστε να κληρονομήσουν “τη Βασιλεία”. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι ο Θεός δεν σχετίζεται με τα βάσανα, και ότι τα βάσανα δεν είναι απαραίτητα ένα εισιτήριο για τον παράδεισο.

Ο άνθρωπος υποφέρει λόγω των περιεχομένων του υποσυνείδητου νου του. Κάτω απ’ την επιρροή του υποσυνείδητου, ακόμα αρέσκεται στο να υποφέρει γιατί το να υποφέρει τον κάνει να αισθάνεται αυτό το εσωτερικό “πρήξιμο” το οποίο θα ξεσπάσει και θα αποβάλλει το “πύον”.



Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να υποφέρει για να διορθώσει τον εαυτό του. Το να αλλάξουν οι άνθρωποι μέσα από το να υποφέρουν, είναι μια πολύ παλιά, υποσυνείδητη και αποτυχημένη μέθοδος, που ακόμα χρησιμοποιείται επισήμως και νόμιμα.

Ο Θεός ποτέ δεν τιμωρεί τους ανθρώπους. Ο Χριστός ήρθε να το επιδείξει αυτό με το ίδιο το παράδειγμα της ζωής Του. Αλλά οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να Τον καταλάβουν γιατί ο υποσυνείδητός τους νους ήταν γεμάτος από ιδέες ενός εκδικητικού Θεού, ενός Θεού που τιμωρεί και μισεί.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss 



elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα