Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ........ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ


ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ........ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ;
(με απλά λόγια....)

Η απάντηση που εύλογα θα έδινε κάποιος ή κάποια.... λέγοντας ότι απλά είναι....τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται από πίσω...από τις διάφορες εταιρείες-βιομηχανίες κλπ....! Αλλά όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται φυσικά το ίδιο το «τραπεζικό σύστημα»....που δυστυχώς είναι η μεγαλύτερη απάτη που δημιουργήθηκε στον πλανήτη Γη.....μιας και η τοκογλυφία τους σχεδιάστηκε με πολύ προσοχή και πολύ προσεκτικά από την ίδια την «αδελφότητα» του «Φιδιού». 

Το σχέδιο που εφαρμόζουν ΑΔΕΛΦΙΑ είναι απλό και ξάστερο...αφού μας δανείζουν στην ουσία ανύπαρκτα χρήματα.....από τις δικές μας καταθέσεις και τα παίρνουν πίσω οι ίδιοι.....στο δεκαπλάσιο τοκίζοντας τα νόμιμα δήθεν.....επειδή μας κάνουν υποτίθεται εξυπηρέτηση και στο τέλος μας κατάσχουν  ότι έχουμε  και δεν έχουμε.....και ειδικά αν δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε το «εικονικό» δάνειο....τότε μας παίρνουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μας, την επιχείρηση μας την ίδια τη ζωή....ότι έχουμε και δεν έχουμε.  Έτσι μέσω αυτού του συστήματος.....αποφασίζουν οι ίδιοι πόσο χρήμα θα κυκλοφορήσουν κάθε φορά στην αγορά.....με βαθύτερο σκοπό την απομύζηση του αληθινού πλούτου....αλλά και τον έλεγχο των περισσότερων κρατών....με πολιτικούς που ΕΞ ΑΡΧΗΣ τους έχουν προωθήσει....κι εσείς τα «πρόβατα» τους ψηφίζετε κατ’ επανάληψη....!


Όμως όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει και  τις «θρησκείες».....με διαφορετικά πιστεύω η κάθε μια από την άλλη......ώστε να τρώγονται όλοι οι λαοί αναμεταξύ τους και να υπάρχει ο «φόβος» του απλού ανθρώπου.....σε κάτι το ανώτερο....δήθεν....σ’ ένα πιστεύω….αόρατο και να φοβάται.... ο αγράμματος κοσμάκης…και να πλανάται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας….! 

Αυτή λοιπόν η βιομηχανία των κατασκευασμένων θρησκειών είναι επίσης κι αυτή μια μεγάλη και  κερδοφόρα επιχείρηση.....που στήθηκε για νααρμέγει τον κοσμάκη και να τον χειραγωγεί ανάλογα.....συν το ότι καταφέρνουν να ασκούν μέσω του ανθρώπινου δυναμικού (των πιστών) όλο και μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στους οπαδούς.....αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία μας. 

Σχεδιάστηκαν και εφαρμόζονται έτσι τα σχέδια τους....με τέτοιο ύπουλο τρόπο.....ώστε να φυλακίσουν τον ανθρώπινο Νου.....πιστεύοντας στην «Έλευση ενός Μεσσία».....που όλο έρχεται....κι έρχεται....και ξανά έρχεται.....που θα βοηθήσει υποτίθεται.....όλα τα «πρόβατα».....ώστε να μην «σφαγιαστούν» και έτσι θα γνωρίσουν το Αληθινό θεό.....και θα σώσουν δήθεν την  Ψυχή τους......επειδή ακριβώς ως γνωστόν βέβαια......από τη στιγμή που γεννιόμαστε σ’ αυτό εδώ τον γήινο κοσμάκη .......είμαστε «συνεχώς» αμαρτωλοί.....χωρίς να έχουμε όμως κάνει τίποτα κακό από  μικροί να νιώθουμε ενοχές....και θαυμάστε όλο αυτό το «μεγαλείο» του Χριστιανισμού.....που εδώ και πάνω από 1.700 χρόνια περίπου μας έχει μπει για καλά στο κεφάλι μας.....είτε είμαστε….μορφωμένοι /παραμορφωμένοι.......είτε είμαστε αγράμματοι.....κι εμείς το ανεχόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτε.....όλα φυσιολογικά....! Όλα βαίνουν καλώς….! 

Φυσικά κατάφεραν με τρόπο και αντέγραψαν σ’ ένα  μεγάλο βαθμό.....την Μυθοϊστορία μας....με αλλαγή της τριαδικότητας – πρόσωπα.....αλλά και τα σύμβολα της Ηλιακής μας θρησκείας και μας τα παρουσίασαν όλα για δικά τους κι εμείς βέβαια το φάγαμε το παραμύθι….αφού δεν ερευνούμε....και υποταχτήκαμε κάτω από την ομπρέλα της Χριστιανικής και Εβραϊκής θρησκείας......και τους ανεχόμαστε....!

Φυσικά οι επόμενες φυλές των «ερπετοειδών» που ήρθαν μεταγενέστερα από τους πρώτους Έλληνες αποικούντες του Πλανήτη Γη εις το όρος «Ταύγετος»...(όπως σας έχω ενημερώσει)..... διαχωρίζονται σ’ αυτούς που λέγονται καθαρόαιμοι .....και που κρύβουν το τι πραγματικά είναι......χρησιμοποιώντας την ανθρώπινη μορφή, διατηρώντας τη δυνατότητα μιας τέτοιας μεταμόρφωσης και συνήθως αποκαλύπτονται όταν «συγχυστούν».....οπότε και αλλάζουν συνήθως τα μάτια τους και γίνονται μια κάθετη ορθή γραμμή ...από στρόγγυλα που ήταν τα μάτια τους και επίσης έχουμε και την κατηγορία τα λεγόμενα υβρίδια....που ακριβώς είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ερπετά και ανθρώπους.

Την άρχουσα τάξη των λεγόμενων «ερπετοειδών» την αποτελούν οι «Δράκοντες» για αυτό και μας έχουν φλομώσει με δράκους...από τα κινούμενα σχέδια......έως τις ταινίες κλπ κλπ όλα αυτά τα χρόνια......αφού πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε....αφού διδάσκουμε στα παιδιά μας...ιστορίες για δράκους....καθώς αυτοί έχουν κατάλευκο χρώμα και κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και στην κορυφή του κρανίου τους, όπου το κανονικό τους ύψος κυμαίνεται από 2 - 4 μέτρα....όταν η Γη είχε δύο φεγγάρια (οι λεγόμενοι γίγαντες, αλλά και οι εκπέσοντες «άγγελοι» που έχουν αναφερθεί στα διάφορα αρχαία κείμενα) καθώς είχαν τα φτερά τους....όπου διπλώνονταν πίσω από την πλάτη τους. 

Τα γονίδια τους.....τα χρησιμοποίησαν για την δημιουργία των «Βασιλικών Οικογενειών»...... που μας κυβερνούν και έχουν όλο το γενεαλογικό τους δέντρο, αφού το γνωρίζουν…..όλα αυτά τα χρόνια ξεκινώντας....από τα αρχαία χρόνια. Φυσικά υπάρχουν και οι άλλες οι κατώτερες υβριδικές φυλές τους.....οι οποίες είναι ψυχρόαιμες και έχουν μεγαλύτερες φολίδες στη πλάτη.....τα μάτια είναι σαν μάτια του φιδιού και το στόμα τους μοιάζει περισσότερο με σχισμή. 

Τρέφονται με την ενέργεια των συναισθημάτων μας και ειδικά του φόβου...γι’ αυτό και μας φοβίζουν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχώς είτε μέσω των ειδήσεων...αλλά και των κινηματογραφικών ταινιών....όπου έχουμε προβολές κακίας και όλων των φοβικών συνδρόμων, της ενοχής, της επιθετικότητας, του μίσους και κοιτάνε με κάθε τρόπο να μας προκαλέσουν τη δυστυχία....ώστε να μας απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια που χρειάζονται.

Φυσικά ο πολύς κόσμος χειραγωγείται με επιδέξιο τρόπο....αφού αρκετοί ακόμη και σήμερα πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες....για να παραχωρούν με εύκολο τρόπο την εξουσία.....μέσω του φόβου, ενώ οι δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί.....που αντιλαμβάνονται την όλη διαδικασία και όσοι έχουν φυσικά  έχουν πρόσβαση εις την Ελληνική αληθινή Γνώση της Μυθολογίας.....οφείλουν να την αναμεταδώσουν σε όλους και σε όσους είναι πλέον πρόθυμοι...να την δεχτούν.

Οι «ερπετοειδείς φυλές» είχαν και έχουν όλα αυτά τα χρόνια κάποιες «μυστικέςεταιρείες» αφού κατάφεραν και κατέχουν υψηλές θέσεις...στα υψηλά πολιτικά κλιμάκια της εξουσίας....και μπορούν έντεχνα να αποκρύβουν την εξελιγμένη Γνώση...και Αλήθειες για την παράδοση μας...αλλά και την πραγματική μας Ιστορία. 

Αυτό το κατάφεραν με τις θρησκείες και κυρίως με την έλευση του Χριστιανισμού εδώ σ’ εμάς.....όπου κάθε φορά που έπαιρναν και μια περιοχή υπό τον έλεγχό τους.....φρόντιζαν ώστε να κρύβουν ή να καταστρέφουν τα αρχαία μας κείμενα. Αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως ΑΔΕΛΦΙΑ....δεν έγραψαν...όπως ήδη ξέρουμε καλά....αλλά....ΕΖΗΣΑΝ.....κι άφησαν παρακαταθήκη τα Ιερά μας Μνημεία.....και τη Γλώσσα μας...που οφείλουμε να την γνωρίσουμε καλύτερα...για να λάβουμε και την ανάλογη ΠΑΙΔΕΙΑ.

 Έτσι ο Χριστιανισμός έγινε εκείνο το όχημα.....μεταφοράς για να εξαφανίσουν τις πηγές και τα στοιχεία που θα μας επέτρεπαν να γνωρίσουμε την Αληθινή Ιστορία και την Αληθινή καταγωγή της Λευκής Ελληνικής Ουράνιας Φυλής.

Με τρόπο λοιπόν έβαλαν στο κόλπο και την Επιστήμη....η οποία μας λέγει ότι υπάρχει γενικά.....ότι είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε στον κόσμο και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο..... ακριβώς επειδή έπρεπε να βρεθεί και μια λύση γι’ αυτούς που απορρίπτουν την κάθε θρησκεία...και να τους έχουν όλους....στο «μαντρί».

Δίνουν πολλά κονδύλια για επιστημονική έρευνα μόνον αν το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το σχέδιο τους...ενώ ο περισσότερος κόσμος πεινάει σ’ αυτόν τον πλανήτη....γι' αυτό και μας έχουν ενεργειακά σκλαβωμένους πληρώνοντας κάθε χρόνο πιο ακριβά το πετρέλαιο-βενζίνη και όλα τ’ άλλα μέσα....ενώ υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές πηγές ενέργειας.....που δεν προωθούνται για ευνόητους λόγους. 

Τα άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα...είναι ένα θέμα που δεν βγάζει κανείς εύκολα συμπεράσματα....αλλά το χρησιμοποιούν έντεχνα κατά ένα μέρος......κάτι σαν μια πλάνη με απώτατο σκοπό την δημιουργία μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» και ενός «παγκόσμιου στρατού»....ώστε ουσιαστικά να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των μαζών.....μια τυραννία για όλον τον Πλανήτη Γη.... και υποτίθεται για την αντιμετώπιση του εξωγήϊνου κοινού εχθρού,......και γιατί να είναι Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.....σώνει και καλά αυτός που μας έρχεται σώνει και καλά ΚΑΚΟΣ......και να μην είναι καλός....μήπως όμως κρύβεται και κάτι άλλο εδώ......!!!....αφού τέλος πάντων βρίσκουν πάντα τρόπους.....μέσω του κινηματογράφου του Χόλιγουντ να μας προετοιμάζουν με περίεργες ταινίες του τύπου "Independence Day"....κλπ κλπ.

Όπως ήδη γνωρίζουμε στο γήινο μας πεδίο υπάρχει το (άρρεν και το θήλυ) που είναι φωτοχρωμικές ενέργειες...όπως το φως της Ίριδας (ουράνιο τόξο) όπου ενώνονται σ’ ένα...όπου οι «ερπετοειδείς φυλές» σε μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο.....έχουν κατασκευάσει τα σύμβολα αυτών των ενεργειών με οβελίσκους (αρσενικό σύμβολο) και κυκλικές ή θολωτές κατασκευές που υποδηλώνουν τη μήτρα (θηλυκό σύμβολο)....επειδή μ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να δονήσουν το ενεργειακό πεδίο στη συχνότητα που θέλουν......για να μπορούν να ελέγχουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων.....εκπέμποντας και ελκύοντας την ενέργεια που αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν. 

Κάθε σύμβολο λοιπόν, όνομα, αριθμός, ήχοι, λέξεις, χρώματα, συναισθήματα.....είναι δονητικές συχνότητες που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις......κι αυτές οι συχνότητες εφαρμόζονταν στην τελετουργική τους μαγεία και τις επικλήσεις για να πετύχουν τους στόχους που αυτοί έθεταν. Προσπαθούν δηλαδή να ενεργοποιήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα του «ερπετοειδούς» τμήματος του εγκεφάλου μας.....για επιθετικότητα και φόβο.....ώστε να μην μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανώτερες διαστάσεις του εαυτού μας.....κλειδώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας.

Οι λεγόμενοι «Ανουνάκι» στα αρχαία χρόνια ζούσαν εις τον πλανήτη Γη με την ερπετοειδή τους μορφή....αλλά σιγά-σιγά όμως και εξαιτίας άλλων φυλών και των ανθρώπων ξεκίνησαν την κατάληψη τους..... χρησιμοποιώντας την ανθρώπινη μορφή και τον έλεγχο τους από την τέταρτη διάσταση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι για να το πετύχουν αυτό τον σκοπό.....ηγούνται στα κλιμάκια της κάθε χώρας ως εξουσία ή δουλεύουν ανάλογα κατά πως τους συμφέρει.....από το παρασκήνιο για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους.....μέσω του δικτύου των «Μυστικών Εταιριών» που έχουν.....που παρόλο φαίνεται φαινομενικά ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους...όλες μα όλες δυστυχώς ανήκουν και κατευθύνονται από μια ενιαία ηγεσία. 

Κατάφεραν και εξαφάνισαν την αλήθεια καταστρέφοντας ιστορικά αρχεία...για να σκεφτείτε ακόμη και ο Ζακ Υβ Κουστώ τον πλήρωναν αδρά...ώστε να ρίχνει διάφορα αγγεία-μνημεία μέσα στη θάλασσα....ώστε να λένε...να τι ανακαλύφθηκε μεταγενέστερα....ώστε να τα βαπτίζουν επιστημονικά και δήθεν «έγκυρα».....ότι έτσι εξελίχθηκε η ιστορία....πλάθοντας μια καινούρια.....όπως ακριβώς αυτοί την επιθυμούν.... για να μην μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τον έλεγχο που ασκείται επάνω μας......από το απώτατο παρελθόν……και να προπαγανδίζουν ότι οι Έλληνες εξελίχτηκαν αργότερα κλπ Ινδοευρωπαισμός και ότι άλλη κοτσάνα έχουν να προσάψουν.

Σήμερα είναι σχεδόν έτοιμοι.....να επιβάλλουν και το προσπαθούν βέβαια…μια «Παγκόσμια Δικτατορία»..... γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον δεν ενδιαφέρονται…..για το ποιος τους ελέγχει.

 Απλώς βγάζουν κάποιον στην εξουσία και μην πάτε μακριά....δείτε τα τελευταία χρόνια ποιους ψηφίζετε εσείς οι ίδιοι…..πόσο κορόϊδα πιαστήκατε.....ευελπιστώντας ότι αυτοί οι λαοπλάνοι πολιτικοί θα μπορέσουν να σας προσφέρουν τις λύσεις στα προβλήματα σας....χωρίς να μπορείτε να καταλάβετε ότι κι αυτοί είναι μαριονέτες που θα ακολουθήσουν πιστά την επιτακτική πολιτική της  «Μαύρης Αδελφότητας»....η οποία αν μη τι άλλο....θέλει να ρίχνει όλα τα άσχημα του κόσμου σε συγκεκριμένη μερίδα.....ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους. 

Με λίγα λόγια...διαίρει και βασίλευε.....ώστε να έχουν κατορθώσει πλέον σε ένα μεγάλο βαθμό να παγιδεύσουν την ανθρώπινη Συνείδηση.....σε μια φυλακή φόβου, ενοχής και απελπισίας.....και έχουν κλειδώσει τον Συνειδητό μας Νου......ώστε ν’ ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη.....για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν οι άλλοι.

Πείτε ΛΟΙΠΟΝ.....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ σας .....ΕΛΕΥΘΕΡΑ.....την γνώμη σας ΞΕΚΑΘΑΡΑ....τι περιμένετε και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας...;
 Εδώ παίζονται όλα.....σ’ αυτή τη ζωή......δώσε τη μάχη στο παρόν....και πολέμησε με ΕΡΓΑ....τα μοχθηρά τους σχέδια.

Δεν κυνηγάς αυτούς....αλλά τις ενέργειές τους.
Αν εξακολουθήσουμε ΑΔΕΛΦΙΑ.....να είμαστε υποταγμένοι σ’ ένα σύστημα πεποιθήσεων που δημιούργησαν αυτοί......δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη.....και αν δεν ξεφύγουμε από την.....«φυλακή»....και θα μας φάει......το μαύρο φίδι.
  ΑΔΕΛΦΙΑ.....ανοίξετε τα μάτια σας και το μυαλό σας προς άλλους ορίζοντες.....και προσανατολιστείτε.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ και το σίγουρο είναι ότι γίνονται και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη Γη....όπου πολλές φορές οι απλοί-απλοϊκοί άνθρωποι όχι μόνον δεν θα μπορούσαν να τα πιστέψουν......αλλά ούτε καν να τα διανοηθούν.

Υπήρξαν και στο παρελθόν......αλλά και υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιες «εξωγήινες φυλές».....που προσπαθούν να ελέγξουν τον πλανήτη μας....ή προσπαθούν να τον χειραγωγήσουν…για τα δικά τους συμφέροντα…..!
Ο έλεγχος παίζεται εδώ.....και από εδώ ΜΈΣΑ....θα δοθεί η ΝΙΚΗ μας.

ΠΑΡΕ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΒΕΛΟΣ....ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΣΩΣΤΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΞΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΣΤΕΡΕΩΜΑ....ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑΤΑ....ΩΣΤΕ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΦΩΤΩΝ (ΗΛΙΟΥ-ΣΕΛΗΝΗΣ)....ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΜΑ......ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ.


ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα