Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πεταλουδα η ψυχη ....


Η μεταμόρφωση της πεταλούδας έχει εμπνεύσει πολλούς να τη χρησιμοποιήσουν ως σύμβολο για την έξοδο της ψυχής από το σώμα. Μία από τις σημασίες της αρχαιοελληνικής λέξης ψυχή ήταν η «πεταλούδα».
http://el.wikipedia.org/wiki/Ψυχή

Μια απο τις πιο αρχαιες πρακτικες για το ξεγελασμα του θανατου που συνανταμε στο Δρομο του Ταο ειναι αυτη της "εξοδου της Πεταλουδας απο την χρυσαλιδα ",
( Henri Maspero: Taoism and Chinese Religion. )
φυσικα ο ορος ειναι μεταφορικος και εχει να κανει ακριβως με την πραγματοποιηση Αστρικης προβολης πριν να ερθει ο σωματικος θανατος , οποτε το ατομο εχει την βουληση και την επιλογη κατα το σπασιμο της ασημενιας χορδης να ειναι στον τοπο και τον χρονο που θελει .


Με τον όρο αστρική προβολή χαρακτηρίζεται κατά τον αποκρυφισμό η μεταφυσική / εσωτερική εμπειρία κατά την οποία το "αστρικό" σώμα αποχωρίζεται από το "υλικό" σώμα. Το αστρικό σώμα σύμφωνα με τους αποκρυφιστές είναι άρρηκτα δεμένο με το υλικό και δεν υπόκειται στην αντίληψη των αισθήσεων. 

Πολλές φορές συνδέεται ουσιαστικά με το ψυχικό φαινόμενο γνωστό και ως εξ αποστάσεως παρατήρηση (remote viewing).


Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεταφυσικής υπάρχουν πολλές διαστάσεις ύπαρξης. Είναι ο υλικός μας κόσμος όπως τον γνωρίζουμε και είναι και άλλοι κόσμοι, παράλληλοι αλλά και ανεξάρτητοι με αυτόν, ένας εκ των οποίων είναι ο αστρικός. Οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούνται από πολλά "σώματα" καθένα από τα οποία έρχονται σε επαφή με κάποιους από αυτούς τους κόσμους/διαστάσεις.

Κατά την αστρική προβολή λοιπόν, το αστρικό μας σώμα αποχωρίζεται από το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας τη συνείδηση μας και ταξιδεύουμε σε αυτό το κόσμο. Οι περιορισμοί του υλικού κόσμου παύουν να ισχύουν κατά την αστρική μας προβολή. Μπορούμε να έχουμε συνείδηση πάνω στο ταξίδι μας και να το κατευθύνουμε οπουδήποτε στο φυσικό ή αστρικό κόσμο. 

Σε όλο το ταξίδι, όσο βρίσκεται το αστρικό σώμα έξω από το υλικό, συνδέεται με το τελευταίο με ένα δεσμό, που περιγράφεται από κάποιους ερευνητές ως ασημένιο νήμα. Σύμφωνα με τους τελευταίους ο δεσμός αυτός σπάει μόνο μετά το θάνατο, άρα και τα αστρικά ταξίδια είναι ασφαλή.

Σε αυτο το σημειο πρεπει να διαχωρισουμε τον Θανατο που ειναι ουσιαστικα η διαλυση της σαρκας ,απο τον Χαρωντα που ειναι ακριβως αυτο το ταξιδι προς τα ανωτερα επιπεδα ,αν το ατομο δεν θελει να παραμηνει στην γη για να μπει σε νεο σωμα .

Η διαφορα αναμεσα σε αυτον τον τροπο, και στον θανατο μεσα στην σαρκα , ειναι το οτι το αστρικο σωμα του ατομου παραμενει απολυτα ενεργο και δεν διαλυεται στα επι μερους τμηματα του οπως γινεται κανονικα με τον Θανατο του εντος του σωματος .

Εδω επενεργει πια ο Χαρων δηλαδη το περασμα στο Χωρο χρονο ( Χ) χωρις εμποδιο ( Αφου αιρουνται τα εμποδια ) ..Οι δυνατοτητες ειναι σχεδον απεριοριστες και οποιος εχει διαβασει ιστοριες μου μπορει να καταλαβει τι μπορει να κανει μια ψυχη με ζωντανο αστρικο σωμα ...

Δυστυχώς σε παλιοτερες εποχες αυτη η τεχνικη εγινε αφορμη για την δημιουργια βαμπιρικων πλασματων , μιας και το αιθερικο σωμα χρειαζεται συνεχως τροφοδοσια και αν δεν ειναι " ψηλα" τοτε εχει προβλημα πεινας αφου δεν τρεφεται απο το σωμα που ειναι νεκρο ....
Ο σοφος λαος σκοπιμα τονισε την ομοιοτητα αναμεσα στην Πεταλουδα και την ψυχη , και οπως ειναι κατανοητο ειχε καποιο λογο .....( http://el.wikipedia.org/wiki/Αστρική_προβολή )

Φωτογραφία του χρήστη Obsession Camil.
H Αστρική προβολή θεωρείται έμφυτη ικανότητα σε κάθε άνθρωπο και είναι πιθανό να την πραγματοποιήσει οποιοσδήποτε με μία σχετική προσπάθεια.
Πολλές φορές η αστρική προβολή συνδέεται με υπεραισθητηριακή αντίληψη το φωτεινό ονείρεμα δηλαδή το συνειδητό όνειρο και άλλες ψυχικές δυνάμεις.

Η αστρική προβολή αποτέλεσε πεδίο και επιστημονικής έρευνας διεξάγοντας πειράματα με ποικίλα συμπεράσματα. Γενικά δε θεωρείται παραδεκτό επιστημονικό πεδίο έρευνας καταρχήν λόγω έλλειψης συγκεκριμένης θεωρίας και αποτελεσμάτων που να μπορούν να αναπαραχθούν σε στείρες συνθήκες εργαστηρίου. 

Ωστόσο αποτελεί ακόμα πεδίο έρευνας.

Παρά όμως την έλλειψη "πειστικών" αποτελεσμάτων πολλές αξιόλογες υπηρεσίες διεξήγαγαν και διεξάγουν πειράματα και έρευνες ακόμα και τώρα όπως το υπουργείο άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και η υπηρεσία πληροφοριών των Η.Π.Α., η CIA....

Φυσικα το αστρικο σωμα ειναι αδυνατο να ανεβει μεμιας και τα 27 επιπεδα που χωριζουν την υλη της χθονας ,απο το γεματο ζωντανη φωτια επιπεδο της ζωοδοτρας Αλκυονης γυρω απο το φως της οποιας διαχεονται κοσμοι και αιθερικα υψιστης καθαροτητας και απεριγραπτης διαγειας φωτος ,αλλα για μια πεταλουδα αξιζει η προσπαθεια να φτασει ...( Κανενας δεν χανεται αν φιλοτιμα προσπαθησει ...Υπαρχη και η θεια Προνοια και φροντιζει ενεργα για αυτο η' για να το πω διαφορετικα ......Πάλιν οὖν αὐτοῖς ἐλάλησεν [ὁ] Ἰησοῦς λέγων· ἐγὼ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν μοι οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ ἀλλ' ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.) ουσιαστικα με την ανασταση του Λαζαρου εδωσε στους ανθρωπους την δυνατοτητα για αιωνια ζωη , και με την ανασταση του δεν εκανε τιποτα αλλο απο τα να δειξει ουσιαστικα τον τροπο .....


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα