Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σοκ με έρευνα που αποδεικνύει πως 8 στους 10 Έλληνες δεν αφαιρούν τις κάλτσες τους κατά την ερωτική πράξη


socks_during_sexΙδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του περιοδικού Cosmopolitan σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες των Ελλήνων και ειδικότερα τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις κατά τη διάρκεια των πιο «ιδιαίτερων» στιγμών τους. Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί η συνήθεια πολλών εκ των ερωτηθέντων να μην αφαιρούν τις κάλτσες τους προτού ξεκινήσει η σεξουαλική πράξη,  με το ποσοστό των ανδρών που υιοθετεί την παραπάνω συμπεριφορά να φτάνει μέχρι και το 80%.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι ερωτηθέντες δείχνουν να θεωρούν τις κάλτσες ως ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, κυρίως λόγω της δυνατότητάς τους να προστατεύσουν τα πόδια των εραστών από το κρύο, επιτρέποντας τους έτσι να συγκεντρωθούν στη δραστηριότητά τους δίχως το φόβο κάποιου ατυχήματος.
Επιπρόσθετα,  μετά την ολοκλήρωση της πράξης, οι κάλτσες προσφέρουν και ένα ζεστό καταφύγιο για τα πόδια της συντρόφου τους, καθώς και ένα εφεδρικό μέσο καθαριότητας, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά χαρτομάντηλα στο χώρο.
Την ίδια στιγμή, πολλοί από τους συμπατριώτες μας , οι οποίοι μάλιστα τόνισαν πως έχουν πάντοτε εξαιρετικές σεξουαλικές επιδόσεις, θεωρούν πως οι γυναίκες αρέσκονται να βλέπουν τους άνδρες με κάλτσες όπως αντίστοιχα οι άνδρες έχουν φετίχ με τα καλσόν και τις ψηλές κάλτσες στις γυναίκες. Δεν λείπουν βέβαια και οι πιο τολμηροί και αθλητικοί τύποι, που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη ένδυση αυξάνει τις τριβές σε οποιαδήποτε επιφάνεια δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν με επιτυχία ακόμα και τους δυσκολότερους ελιγμούς που απαιτεί η φαντασία τους. Παράλληλα, σε ότι αφορά τους άνδρες που ανήκουν στο υπόλοιπο 20%, αρκετοί δήλωσαν πως συνηθίζουν να αφαιρούν μόνο μέρος της μιας κάλτσας τους, αφήνοντας την να κρέμεται προκειμένουν να δείχνουν όπως οι ίδιοι δήλωσαν «επιμελώς παρορμητικοί». Έτσι, όπως υποστηρίζουν, η σύντροφός τους με την πράξη αυτή αντιλαμβάνεται ότι η επιθυμία τους είναι τόσο ισχυρή που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τα, για εκείνες, απαραίτητα, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση και των ιδίων.
Θορυβημένες από τα αποτελέσματα της έρευνας του έγκριτου περιοδικού, διάσημες εταιρείες εσωρούχων προτίθενται να προσθέσουν στις συλλογές τους κάλτσες ειδικά σχεδιασμένες στα πρότυπα των Ελλήνων με πρώτη την Venus Victoria η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις. Όπως αποκάλύπτει στέλεχος της εν λόγω εταιρείας, οι σχεδιαστές της ήδη κινούνται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ανδρικών καλτσών σε διάφορα στυλ όπως δικτυωτές, διάφανες και δαντελωτές ενώ ειδικά για την ελληνική αγορά, θα σχεδιαστούν ταλαιπωρημένες κάλτσες με σημάδια φθοράς με σκοπό την κορύφωση του «επιμελώς παρορμητικού» στυλ για άνδρες που ζουν στα όρια και προκαλούν κορυφαίες σεξουαλικές επιδόσεις μεταξύ των ζευγαριών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα