Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ουκρανία, Μάρτιος 2014… Κινήσεις στην μεγάλη Ασπρόμαυρη Σκακιέρα

Vladimir Putin (Βλαδίμηρος Πούτιν)
Ο ορισμός του ΠΑΙΚΤΗ…
Κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από φίλους, ούτε, κυρίως, από εχθρούς…
Όπως και να εξελιχθεί το Μεγάλο Παιχνίδι στην Ουκρανία, ο Πούτιν απέδειξε πως στον αιώνα των γραβατωμένων “φλώρων”, υπάρχουν ακόμη Ηγέτες…
Η Γερμανία με τους βόρειους συμμάχους της, αφού κατέκτησε την νότια Ευρώπη, κατευθύνεται στην Ρωσία. Εκεί θα συναντηθεί με την Ρωσική “αρκούδα”.
Όχι… δεν βρίσκεστε στην δεκαετία 1940, αλλά στην δεκαετία 2010.

Ελπίζω μόνο στην απελευθερωμένη Ελλάδα, όταν απελευθερωθεί, να μην έλθει σαν απελευθερωτής Πρωθυπουργός ο… Γεώργιος Παπανδρέου.
100.000 Έλληνες ζουν στην Ουκρανία… το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών θα έπρεπε να ανησυχεί για τις διώξεις που μπορεί να υποστούν οι ομογενείς μας, από εθνικιστές Ουκρανούς που θα τους θεωρήσουν μερικώς υπεύθυνους για τα δεινά που θα περάσει η Ουκρανία.
Πάνω από 300.000 Έλληνες ζουν στην Γερμανία… κανείς δεν μιλάει για τους εξευτελισμούς που βιώνουν καθημερινά από τους αγράμματους γερμαναράδες (η Γερμανία έχει πολύ μεγάλο, διψήφιο αριθμό αναλφάβητων Γερμανών) και όχι Γερμανούς, που τους θεωρούν τεμπέληδες και ανεπρόκοπους.
Με αφορμή τα ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ γεγονότα της Μαύρης Θάλασσας, και δεδομένου πως έχω γράψει και παλαιότερα ένα “ιδιαίτερο” άρθρο (δείτε το εδώ) για την Νέα Αργοναυτική Εκστρατεία στην σύγχρονη Μόρντορ, θα ρισκάρω μια πρόβλεψη…
Δεν θα αργήσει ο καιρός που χιλιάδες Ελλήνων θα επαναπατριστούν από την Γερμανία, λόγω των γεγονότων που θα λάβουν χώρα εκεί.
Σύντομα…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα