Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αναμενόμενες ανακοινώσεις για τον νόμο NESARA εντός του 2014


Η ανακοίνωση και ενεργοποίηση των παγκοσμίων προγραμμάτων ευημερίας του νόμου NESARA βρίσκεται προ των πυλών. Ένα από τα προστατευόμενα κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθεί ονομάζεται «Saint German World Trust». Αυτός ο λογαριασμός περιέχει πολύτιμα μέταλλα και χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των10,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 δολαρίων Αμερικής.


Μεταξύ άλλων έργων, τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά όλων των πετρελαϊκών εταιριών, τραπεζών και φαρμακευτικών καρτέλ. Παράλληλα θα μηδενιστούν όλα τα ιδιωτικά, εταιρικά και δημόσια χρέη σε όλο τον κόσμο.

Τα χρήματα του νόμου NESARA είχαν αρχικά προγραμματιστεί να δοθούν στην κυκλοφορία το 2000, αλλά η κυβέρνηση Bush του Λευκού Οίκου και όλη η τραπεζική και νομική συνομωσία του κόσμου εμπόδισαν την εκταμίευση. Μέσω του πανευρωπαϊκού και παγκοσμίου ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αποσιωπήθηκε η ύπαρξη του νόμου NESARA. Πλέον αυτό αλλάζει.

Όταν τα παγκόσμια προγράμματα ευημερίας του νόμου NESARA δημοσιοποιηθούν επίσημα,ίσως κατά τους μήνες Μάρτιο ή Απρίλιο του 2014 θα αλλάξουν μόνιμα τον παγκόσμιο πολιτισμό στον τομέα της οικονομίας και της σχέσης των χρημάτων.

Το σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού θα επωφεληθεί από τον νόμο NESARA. Η Γη διαθέτει πολλά αγαθά. Υπάρχει πολύς περισσότερος χρυσός για όλα τα χρήματα που υπάρχουν στη Γη και για κάθε άνθρωπο ώστε αυτός να γίνει εκατομμυριούχος δίχως κανένα απολύτως χρέος. 

Ο νόμος NESARA αφορά στο δίκαιο διαμοιρασμό και την κοινή χρήση όλων των πόρων του πλανήτη. Ο νόμος θα επαναφέρει την νομισματική δικαιοσύνη διορθώνοντας όλες τις αδικίες που έγιναν από το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στον κόσμο. Κανένα άτομο πάνω στον πλανήτη δε θα μπορεί να καταχραστεί καμία απολύτως παροχή του πλούτου που θα προσφέρει ο νόμος NESARA και κανένα πρόσωπο ή οργάνωση δε θα είναι σε θέση να σταματήσει την εφαρμογή του νόμου αυτού.

Ο νόμος NESARA θα ακυρώσει όλες τις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά και άλλα τραπεζικά χρέη που οφείλονται σε παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες και σε διεφθαρμένες κυβερνήσεις παγκοσμίως. Ο φόρος εισοδήματος θα καταργηθεί ενώ ο μοναδικός φόρος που θα αποδίδεται στο κράτος θα είναι της τάξης του 14% από αγορές νέων αγαθών και θα παρέχεται ροή εσόδων για τις ανάγκες λειτουργίας των κρατών. Στις ΗΠΑ θα υπάρξει επιστροφή στο συνταγματικό νόμο για κάθε επίπεδο του νομικού συστήματος.

epistimonikos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα