Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Screen Shot 2014-02-14 at 10.36.25 AM

Ακόμα και στις μικρές δοκιμασίες της ζωής, δυσκολευόμαστε να παραδώσουμε τα όπλα. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, θέλουμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Εξισώνουμε τη δραστηριότητα με τη δύναμη, την παθητικότητα με την αδυναμία.
 Η ιδέα ότι η παράδοση είναι κάτι θετικό μπορεί να μας δυσκολεύει, μέχρι να αντιληφθούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας πρέπει να το ζούμε με ευκολία. Δεν είμαστε εδώ για να ζούμε καταστάσεις χτυπώντας τα κεφάλια μας στον τοίχο. 
Εάν η ζωή μας μοιάζει με μια συνεχή και ανελέητη μάχη, ίσως το σύμπαν προσπαθεί να μας πει κάτι. Μπορούμε να αφήσουμε τον εαυτό μας να χαλαρώσει. Δε χρειάζεται συνεχώς να εξουσιάζουμε τη δουλειά μας, τις σχέσεις μας ή τις καταστάσεις. Μπορούμε άνετα να χαλαρώσουμε, όταν γνωρίζουμε ότι η ζωή θα κυλήσει όπως πρέπει να κυλήσει…


Και μη ξεχνάτε ότι ο Θεός και το σύμπαν τελικά δεν ενεργούν μόνο προς την κατεύθυνση της εκάστοτε κατάστασης: ενεργούν προς εσάς και για εσάς. 
Εάν αναρωτιέστε γιατί το σύμπαν δεν εστιάζει αποκλειστικά και μόνο την προσοχή του στο να σας προσφέρει μια σπουδαία δουλειά, αυτό συμβαίνει γιατί το σύμπαν δεν ενδιαφέρεται για το τι δουλειά θα κάνετε…γιατί ασχολείται περισσότερο με τη δική σας εμπειρία για την αγάπη και όχι με το ποιός ή ποια είναι αυτή τη στιγμή στη ζωή σας… το σύμπαν ενδιαφέρεται και ασχολείται για το ποιός είστε και θα οδηγήσει τη ζωή σας -κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή- σε αυτό που χρειάζεστε για να γίνετε το πρόσωπο που πρέπει να γίνετε σύμφωνα με το σχέδιο. Το θέμα είναι, λοιπόν, να έχετε εμπιστοσύνη και υπομονή”

Μαθήματα Ζωής ~ Elisabeth Kubler – Ross
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα