Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!


Ο Ιησούς ήταν γυμνός επάνω στο Σταυρό. Παραμύθι είναι όταν τον παρουσιάζουν καλυμένο στα σεξουαλικά του όργανα. Ο Υιός του Θεού δεν ντρεπόταν για τη γύμνια του, ούτε συναισθάνονταν πειρασμό, ούτε σκανδαλιζόντουσαν όσοι τον αντίκρυζαν.

Όλα αυτά τα λέει ο αποδυτηριάκιας. Ο πάστορας Allen Parker απλά υποστηρίζει ότι ο Χριστός όπως γεννήθηκε γυμνός, έτσι ήταν ολόγυμνος τόσο στη Σταύρωση, όσο και στην Ανάσταση. Άρα, στην εκκλησία οι πιστοί θα πρέπει να προσέρχονται γυμνοί. Χωρίς ρούχα. Εντελώς ξεβράκωτοι. Ούτε μπικίνι.
Ο εν λόφω ιερέας στο Southampton της Βιρτζίνια ομιλεί θεολογικά. Αναφέρει μάλιστα ότι σπουδαία γεγονότα τα οποία περιγράφονται στην Αγία Γραφή έλαβαν χώρα με τους ακολουθούντες του Ιησού να είναι γυμνοί. Άρα, αφού ο σωτήρας έτσι ήθελε τους ανθρώπους γιατί σήμερα να εκκλησιαζόμαστε με τα καλά μας ρούχα, τα λουσάτα και λαμπερά.
Όχι, λέει ο πάστορας. Διαφωνώ που κάποιες χριστιανικές εκκλησίες βάζουν κανόνες ενδυμασίας. Ούτε ένα ρούχο. Τίποτα. Επειδή  οφείλουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως είναι.
Θέλει να πει ο καλός χριστιανός, ο οποίος πλέον κηρύττει το Λόγο του Θεού ο ίδιος γυμνός, ότι είμαστε απλά ανθρώπινα όντα. Δεν μας δίνει ένα άλλο νόημα ύπαρξης το ότι έχουμε λεφτά, αξιώματα και ακριβά ντυσίματα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα