Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Δεν μας αρέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Μεταξύ των 28 λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν την πιο αρνητική εικόνα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε άντε να ξαναμπεί η γραμμή στον χάρτη και αυτή τη φορά να είμαστε από την άλλη μεριά. Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, οι Έλληνες δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Μπορεί οι Έλληνες να μην πολυγουστάρουν την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά είναι ξετρελαμένοι με το ευρώ, και αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός πως δεν το βλέπουν και πολύ συχνά τώρα τελευταία, οπότε το έχουν αποθυμήσει.
Πάντως, το να μην σου αρέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά να σου αρέσει το ευρώ είναι σαν μην σου αρέσει η νύφη αλλά να τρελαίνεσαι για την προίκα της, οπότε καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως οι Έλληνες είναι προικοθήρες.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες εκτιμούν πολύ την ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά μάλλον θα εννοούν πως είναι χαρούμενοι για τους τουρίστες που έρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αν και έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πέρσι δεν κατάφεραν να πάνε για διακοπές ούτε μέχρι την Αίγινα.
Επίσης, οι Έλληνες εκτιμούν την ειρήνη που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν και οι πάντες –σε Ελλάδα και εξωτερικό- έχουν παραδεχτεί πια πως καμία χώρα δεν έζησε τέτοια καταστροφή, όπως η Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, σε περίοδο ειρήνης.
Αν είναι έτσι η ειρήνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φανταστείτε τι θα γίνει αν ξεσπάσει κάνας πόλεμος. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.
Οι Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι με την ελληνική κυβέρνηση σε ποσοστό 87%, οπότε καταλαβαίνουμε πως είναι δυσαρεστημένοι αυτοί που ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, γιατί 87% ήταν το ποσοστό που έπαιρναν αυτά τα δυο κόμματα τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Σε ποσοστό 75%, οι Έλληνες δεν αισθάνονται πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, αφού ο Έλληνας την έχει ξεπεράσει πια την Ευρώπη, επειδή ξέρει καλά πως η Ευρώπη δεν ήταν τίποτα άλλο από μια γκόμενα του Δία, ο οποίος, αφού της πέταξε τα μάτια έξω και της έκανε τρία παιδιά, την ξαπόστειλε γιατί η Ευρώπη είχε γίνει πατσαβούρα από τις γέννες και αυτός είχε βρει μια άλλη μπέμπα που ήταν κρεβατογεμίστρα και μαγείρευε εκπληκτικά ψαρονέφρι σβησμένο με νέκταρ.
Γενικά, οι Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι από όλους και από όλα –εκτός από τους εαυτούς τους-, αφού είναι γνωστό πως η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη από αδικημένες και παρεξηγημένες μεγαλοφυΐες που θα μεγαλουργούσαν αν δεν γίνονταν διαρκώς συνωμοσίες σε βάρος τους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα