Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Το αγόρι να θεωρεί την αγαπημένη του σαν την αντιπρόσωπο της Θείας Μητέρας κι αυτή να θεωρεί τον αγαπημένο της σαν μια όψη του Ουράνιου Πατέρα



 "Όταν δύο ερωτευμένοι θέλουν να δείξουν την αληθινή τους αγάπη και να γνωρίσουν την αληθινή ευτυχία, την απελευθέρωση, πρέπει πάντα να θεωρούνται αμοιβαία σαν αντιπρόσωποι του Ουράνιου Πατέρα και της Θείας Μητέρας. 

Αν όχι, όταν το αγόρι φιλήσει την αγαπημένη του, θα φιλήσει επίσης και τις αδυναμίες της και τους περιορισμούς της, δεν θ΄αγγίξει κάτι το ανώτερο σ΄αυτήν, κάτι το πιο μεγάλο από αυτήν,το πιο αγνό, και η αγάπη τους θα σβήσει. 


Χρειάζεται, λοιπόν, μια άλλη κατανόηση: δηλαδή το αγόρι να θεωρεί την αγαπημένη του σαν την αντιπρόσωπο της Θείας Μητέρας κι αυτή να θεωρεί τον αγαπημένο της σαν μια όψη του Ουράνιου Πατέρα.

 Μ΄αυτόν τον τρόπο, ενώνονται ήδη με κάτι το ανώτερο, και καθένας γίνεται περισσότερο από ένας αγαπημένος ή μια αγαπημένη και κρατά στην ψυχή του, στην καρδιά του, στην αγκαλιά του, κάτι από την απεραντοσύνη, κι από αυτή την απεραντοσύνη βγαίνουν ακτίνες και ρεύματα πιο αιθέρια." 

Omraam Michaël Aïvanhov, Η νέα γη, Άπαντα, τόμος ΧΙΙΙ, μετάφρ. Κ. Νικολάου, εκδ. Prosveta-Πύρινος Κόσμος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα