Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η Αιχμή Του Δόρατος

eik.06

Το Fer De Lance (Η Αιχμή του Δόρατος) είναι ένα βιβλίο του Tom Bearden Lt. Col. T.E. Bearden (retired). Ένα πολύ σημαντικό βιβλίο για τον υπόγειο ενεργειακό πόλεμο που μαίνεται, φυσικά χωρίς οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους. Όσοι διαβάζουν στα περιοδικά, στα βιβλία και στο internet θέματα Στρατηγικής είναι ακόμα πιο νυχτωμένοι γιατί βλέπουν μόνο το πραγματικό θέατρο των εξοπλισμών. Όλα αυτά θα βγουν στην φόρα στο δεύτερο μέρος του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου.

«In 1999, the Earth’s first strategic sub-space war was silently fought and won…» Fer-de-Lance, Tom Bearden
Στη δεκαετία του 1930, ο Tesla ανακοίνωσε άλλα παράξενα και τρομερά όπλα: μια ακτίνα θανάτου, ένα όπλο που μπορούσε να καταστρέψει εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες αεροσκάφη σε εκατοντάδες μίλια εύρος και το τελευταίο όπλο του για να τελειώσει όλους τους πολέμους – την ασπίδα Tesla, την οποία δε μπορούσε να διαπεράσει τίποτα. Ωστόσο, αυτή τη φορά κανείς πλέον δεν έδινε σημασία στην ξεχασμένη μεγάλη ιδιοφυία. Ο Tesla πέθανε-δολοφονήθηκε [7] το 1943 χωρίς ποτέ να αποκαλύψει το μυστικό αυτών των μεγάλων όπλων και εφευρέσεων.
Δυστυχώς, σήμερα, το 1981, η Σοβιετική Ένωση έχει ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό και χρησιμοποιεί ως οπλικό σύστημα τα Βαθμωτά Πεδία του Tesla. [6]

Εδώ έχουμε χρόνο μόνο για τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες των τρομακτικών αυτών όπλων του Tesla. Στα οποία αναμφίβολα αναφερόταν ο Μπρέζνιεφ το 1975, όταν η Σοβιετική πλευρά στις συνομιλίες  στο SALT, ξαφνικά πρότεινε να περιορίσει την ανάπτυξη νέων όπλων  “πιο τρομακτικών από ό, τι το μυαλό του ανθρώπου είχε φανταστεί”. Ένα από αυτά τα όπλα είναι το Ολμοβόλο Tesla, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη γκάμα των πυραύλων Saryshagan και σήμερα θεωρείται ότι είναι είτε ένα όπλο υψηλής ενέργειας λέιζερ ή ένα όπλο δέσμης σωματιδίων.  (Aviation Week & Space Technology, July 28, 1980, p. 48 for an artist’s conception.)
Το Ολμοβόλο Saryshagan, είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο Βαθμωτό Ιντερφερόμετρο (συμβολόμετρο), με τέσσερις τρόπους λειτουργίας. Μία συνεχής λειτουργία είναι η ασπίδα Tesla, η οποία τοποθετεί ένα λεπτό, αδιαπέραστο ημισφαιρικό κέλυφος ενέργειας πάνω από μία μεγάλη αμυντική περιοχή. Το τρισδιάστατο κέλυφος δημιουργήθηκε με την ανάμειξη δύο κυμάτων Fourier διαστολής και τριών διαστάσεων Βαθμωτά ημισφαιρικά μοντέλα στο διάστημα , έτσι ώστε να συνδυάζονται ανά ζεύγη σε ένα θολωτό κέλυφος σφοδρής, συνηθισμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Τα μόρια του αέρα και τα άτομα στο κέλυφος είναι πλήρως ιονισμένα και ως εκ τούτου πολύ διεγερμένα, εκπέμποντας έντονο, λαμπερό φως. Οτιδήποτε φυσικό χτυπήσει το κέλυφος λαμβάνει μία τεράστια εκκένωση ηλεκτρικής ενέργειας και αμέσως εξατμίζεται, όπως ένα ζωύφιο που πέφτει πάνω στους “ηλεκτρικούς δολοφόνους ζωυφίων” που είναι τόσο στη μόδα πλέον.
Αν αρκετά από αυτά τα ημισφαιρικά κελύφη στοιβαχθούν ομοκεντρικά, ακόμη και η ακτινοβολία Γάμμα και η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από μία υψηλού υψόμετρου πυρηνική έκρηξη πάνω από τη στοίβα, δεν μπορεί να διαπεράσει όλα τα κελύφη, λόγω της επαναλαμβανόμενης απορρόφησης, της  επανακτινοβολίας και της διασποράς στο στρωματοποιημένο αέριο.
Στη συνεχόμενη λειτουργία της ασπίδας, το συμβολόμετρο Tesla τροφοδοτείται από μια τράπεζα με γεννήτριες ελεύθερης ενέργειας Moray, έτσι, υπάρχει τεράστια ενέργεια διαθέσιμη στην ασπίδα. Ένα διάγραμμα του οβιδοβόλου Tesla τύπου Saryshagan, φαίνεται στο σχήμα. Το κομψό σχέδιο του Hal Crawford που δείχνει το άκρο του συμβολομέτρου του  ολμοβόλου Tesla φαίνεται στο σχήμα. Η Εξαιρετική απόδοση του  Hal για την ασπίδα του Tesla που παράγεται από το ολμοβόλο, φαίνεται στο σχήμα.
Στην παλμική κατάσταση, πυροδοτείται ένα ενιαίο έντονο τρισδιάστατο phi-πεδίο βαθμωτού παλμού, χρησιμοποιώντας δύο κομμένους μετασχηματιστές Fourier, ο καθένας με διάφορες συχνότητες, για να δώσουν το κατάλληλο τρισδιάστατο σχήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζονται δυο βαθμωτές κεραίες που χωρίζονται από μια βασική γραμμή. Μετά από μία χρονική καθυστέρηση που υπολογίζεται για το συγκεκριμένο στόχο, μία δεύτερη και ταχύτερη μορφή παλμού του ίδιου σχήματος πυροδοτείται από τις κεραίες του συμβολομέτρου.
Ο δεύτερος παλμός ξεπερνάει τον πρώτο, προλαβαίνοντάς τον πάνω από τη ζώνη του στόχου, δημιουργώντας σύζευξη μαζί του για να σχηματίσει αμέσως μια βίαιη ερτζιανή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Επομένως, δεν υπάρχει απώλεια μετάδοσης φορέα μεταξύ του οβιδοβόλου και της έκρηξης. Περαιτέρω, ο χρόνος σύνδεσης είναι εξαιρετικά μικρός και η ενέργεια που θα εμφανιστεί απότομα σε έναν «ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP)», είναι εντυπωσιακά όμοια με τη Δι-παλμική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ενός πυρηνικού όπλου.
Αυτός ο τύπος όπλου προκάλεσε τις μυστηριώδεις λάμψεις ανοικτά της νοτιοδυτικής ακτής της Αφρικής, τις οποίες εντόπισαν το 1979 και το 1980 οι δορυφόροι Vela. H δεύτερη λάμψη π.χ. ήταν στο υπέρυθρο μόνο, χωρίς κανένα ορατό φάσμα. Οι Πυρηνικές λάμψεις δεν το κάνουν αυτό, ούτε οι σούπερ-αστραπές, ούτε οι μετεωρίτες κ.λπ. Επιπλέον, ένας από τους επιστήμονες στο Παρατηρητήριο Ιονοσφαιρικής στο Arebico, παρατήρησε μια διαταραχή βαρυτικού κύματος – υπογραφή του κομμένου μοντέλου Fourier και του  -συμπιεσμένου χρόνου- αποτελέσματος του ενδεχόμενου κύματος του Τέσλα- που ταξιδεύουν προς την περιοχή της έκρηξης.
Η παλμική λειτουργία μπορεί να τροφοδοτείται είτε από γεννήτριες Moray ή – εάν οι γεννήτριες Moray έχουν υποστεί ανώμαλη δυσλειτουργία – με συνηθισμένες γεννήτριες εκρήξεων. Έτσι, το οβιδοβόλο Tesla μπορεί να λειτουργεί πάντα σε παλμική κατάσταση, αλλά θα πρέπει να περιορίζεται η ισχύς του, αν οι γεννήτριες Moray είναι εκτός λειτουργίας.
Στη συνεχόμενη λειτουργία, δύο συνεχόμενα βαθμωτά κύματα εκπέμπονται – το ένα γρηγορότερο από το άλλο – και μπορούν να συζευχθούν σε φορέα ενέργειας στην περιοχή όπου προσεγγίζουν. Σε αυτή τη λειτουργία, η ενέργεια στην μακρινή «μπάλα» ή τη γεωμετρική περιοχή θα εμφανίζεται συνεχώς και να διατηρείται – και αυτό είναι το μυστικό του Tesla από την ασύρματη μετάδοση ενέργειας σε απόσταση χωρίς απώλειες. Είναι, επίσης, το μυστικό της «συνεχόμενης βολίδας» όπλο ικανό να καταστρέψει εκατοντάδες αεροσκάφη ή πυραύλους σε απόσταση. Ένα παράδειγμα μιας Σοβιετικής δοκιμής αυτού του τρόπου λειτουργίας παρουσιάζεται στο σχήμα.
Η ποσότητα της βολίδας Tesla μπορεί να επεκταθεί πάρα πολύ και να δώσει έναν κόσμο που δεν θα ατμοποιεί τα οχήματα αλλά θα τους στέλνει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να χαλάνε τα ηλεκτρονικά τους. Μια δοκιμή αυτού του τρόπου παρουσιάζεται στο σχήμα. (Βλέπε επίσης Gwynne Roberts, «Μάρτυρας υπέρ-όπλου», η Sunday Times του Λονδίνου, 17, Αυγούστου, 1980 για διάφορες άλλες δοκιμές αυτού του τύπου στο Saryshagan, που είδε  από το Αφγανιστάν από τον Βρετανό κάμεραμαν και πρώην πολεμικό ανταποκριτή Nick Downie.)
Αν οι γεννήτριες Moray σταματήσουν ανώμαλα, στη συνέχεια, μια συνεχής λειτουργία περιορισμένης ισχύος και αυτονομίας θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί από την ενεργοποίηση του συμβολόμετρου, από πιο συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως οι προηγμένες μαγνητουδροδυναμικές γεννήτριες.
Οι τυπικές στρατηγικές χρήσεις ΑΒΜ των όπλων του Tesla φαίνονται στο σχήμα. Επιπλέον, φυσικά, μικρότερα βολιδοβόλα συστημάτα Tesla για βαλλιστική αντι-πυραυλική άμυνα των τακτικών στρατευμάτων και εγκαταστάσεων θα μπορούσαν να τεθούν σε ισχύ και να αποτελούνται από περισσότερα συμβατικά πυραυλικά συστήματα, χρησιμοποιώντας ζεύγη ή τριπλά ραντάρ, με συμβατική εξωτερική εμφάνιση, με λειτουργία  βαθμωτής παρεμβολής.
Με γεννήτριες Moray ως πηγές ενέργειας και πολλαπλώς παρατεταμένα οχήματα επανεισόδου με βαθμωτές κεραίες και αναμεταδότες, τα συστήματα επανεισόδου ICBM μπορούν τώρα να γίνουν, η – μεγάλης εμβέλειας – “μηχανή” από τους τομείς ενδιαφέροντος, από χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση. Κυριολεκτικά, το «Star Wars» απελευθερώνεται από την τεχνολογία Tesla. Και στην αεροπορική επίθεση, τα jammers και τα αεροσκάφη ECM γίνονται πλέον «μηχανές Tesla.» Με την τεχνολογία του Τέσλα, οι πομποί γίνονται το κύριο συστατικό εκπληκτικής ενέργειας.
Οι πιθανές ειρηνικές επιπτώσεις των κυμάτων Τέσλα, [9] είναι επίσης τεράστιες. Με τη χρήση του φαινομένου «πίεσης χρόνου» μπορεί κανείς να έχει αντιβαρύτητα, υλοποίηση και αποϋλοποίηση, μεταστοιχείωση, και απίστευτα ιατρικά οφέλη. Κάποιος μπορεί επίσης να πάρει υπο-φωτεινή και υπερ-φωτεινή επικοινωνία μέσα από τη γη, μέσα από τον ωκεανό, κλπ. Η νέα προβολή του phi-πεδίου παρέχει επίσης μια ενοποιημένη θεωρία πεδίου, υψηλότερους βαθμούς πραγματικότητας  και μιας νέας υπέρ – σχετικότητας, αλλά οι λεπτομέρειες αυτών των δυνατοτήτων χρειάζονται άλλο βιβλίο.
Με δύο εγκεφαλικά μισά στον εγκέφαλό του, το ανθρώπινο ον έχει επίσης έναν βαθμωτό ιντερφερόμετρο Τέσλα  ανάμεσα στα αυτιά του. Και δεδομένου ότι ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα επεξεργάζεται σωρεία απορρίψεων, μπορεί να παράγει (και να εντοπίσει) βαθμωτά κύματα Tesla τουλάχιστον σε ένα περιορισμένο βαθμό. Έτσι, ένας άνθρωπος μπορεί να παράγει μερικές φορές ανώμαλες χωροχρονικές επιδράσεις σε απόσταση και μέσα στο χρόνο.
Αυτό παρέχει έναν ακριβή μηχανισμό για την ψυχοκίνηση, την αιώρηση, την ψυχική θεραπεία, την τηλεπάθεια, την πρόγνωση, την απομακρυσμένη προβολή, κλπ. Επίσης, παρέχει ένα λόγο για τον οποίο ένα άτομο μπορεί να εντοπίσει ένα «ραβδί» στη ραδιονική ή στη μηχανή  Hieronymus  (η οποία επεξεργάζεται τα βαθμωτά κύματα) όταν απλοί ανιχνευτές δεν ανιχνεύουν τίποτα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει χώρος για να αναπτυχθούν οι συνέπειες αυτής της ανθρώπινης συμβολομετρίας του Tesla αναλυτικά, γι ‘αυτό θα πρέπει να περιμένει κανείς για ακόμη ένα βιβλίο, το οποίο προς το παρόν βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο και το οποίο γράφουμε εγώ και ο Hal Crawford.
Tom Bearden για την μετάφραση Ion Maggos
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα