Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Του το έκοψε και το πέταξε στα σκουπίδια. Η απόλυτη τιμωρία άνδρα από την απατημένη γυναίκα. Πας με άλλην; Στον κόβω. Υπάρχει, βέβαια, μία μικροδυσκολία. Ακόμα κι όταν κοιμάται ο άνδρας, η πεοκόφτρα δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.
Εκτός κι αν το μόριο του άνδρα είναι σε στύση κι αυτός κοιμάται. Όπως η γυναίκα, η οποία έχει σχεδιάσει την κοπή του κονταριού, να το παίξει λιγωμένη, να του έχει δωθεί, ενώ τον μισεί μέχρι θανάτου, να ξεκινήσει την τσιμπουκοδρομία και την κατάλληλη στιγμή, όχι με τα δόντια αλλά με λάμα, με τη μία να του αφαιρέσει στη ρίζα τον ανδρισμό του.


Πενηντάχρονη η Αμερικανίδα που κινδυνεύει με ισόβια έκανε αλλοιώς το έργο. Κάλεσε σε δείπνο τον πρώην σύζυγό να τα πουν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, του έρριξε ναρκωτικό στο κρασί, καρατεζάρισε ο δικός σου και στον ψόφιο, στον αναίσθητο άνδρα έκανε το χειρουργείο της.

Το πέος χάθηκε. Αν βρισκόταν θα γινόταν συγκόλληση. Έχει συμβεί. Όπως από την εποχή  που ανεκαλύφθησαν ο γάμος και οι όρκοι πίστεως του ανδρός στην γυναίκα, αυτή να φθάνει μέχρι τούτη την αγριότητα. Να του το κόβει. Επειδή αυτό φταίει. Αν δεν το είχε θα πήγαινε μ'αλλην; Έτσι κι έτσι με την ίδια δεν θα ξαναπάει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα