Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ήρθε η ώρα των καταναγκαστικών έργων. Το κινέζικο μέλλον μας είναι εδώ


Ένας από τους λόγους που η Κίνα είναι φτηνή είναι η απλήρωτη καταναγκαστική εργασία (Ο κύριος λόγος, φυσικά, είναι τα φτηνά μεροκάματα).
Οδεύουμε προς το σημείο, που θα έχουμε και τα δύο.
Χτες, πηγαίνοντας στο κρατικό Νοσοκομείο , για ένα κάταγμα, άκουσα τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται για την ξαφνική περικοπή υπερωριών σε ένα Νοσοκομείο που πάσχει από έλλειψη προσωπικού.
Η απορία όλων ήταν "πώς μπορεί να προσφέρει ταχτικές και έκτακτες υπηρεσίες ένα νοσοκομείο, με έλλειψη προσωπικού; Πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό";
Η απάντηση ήρθε, σχεδόν, αμέσως:
Χτες, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ο πρώτος κατάδικος για χρέη, υπόχρεος σε εκτέλεση "κοινωνικής εργασίας".
Και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Και είμαι κι εγώ υποψήφιος.

Είτε τα χρέη είναι προς το δημόσιο είτε προς κάποιον ιδιώτη, από τη στιγμή που μετατραπούν σε ποινικό αδίκημα,  είναι στη κρίση του δικαστή που θα διαπιστώσει αδυναμία εξαγοράς της ποινής,  να ορίσει διαζευκτικά: ή τόσα χρόνια φυλάκιση ή τόσους μήνες καταναγκαστικά έργα. Κατ' ευφημισμόν, ονομάζονται "κοινωνική εργασία".
Δεν θα αργήσει η μέρα, που η "κοινωνική εργασία" θα γίνεται σε κάποια ιδιωτική επιχείρηση.
--------
Προς όλους τους πολιτικολογούντες, τους ιδρύοντες "απελευθερωτικά" κόμματα ή τους ευρισκόμενους σε πάσης φύσεως κόμματα και πολιτικές ομάδες:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.

Έχω μετατραπεί σε "οφειλέτη"με δόλιο και οργανωμένο τρόπο, από μία πολυπλόκαμη και πολυκέφαλη εγκληματική συμμορία, στην οποία συμπεριλαμβάνεστε.
Παράλληλα, είμαι άνεργος. Και, αν δεν είμαι τίποτα από τα δύο, με τις συστηματικές περικοπές εισοδήματος,  σε λίγο ΔΕΝ θα τα βγάζω πέρα
Οι τρεις αυτές καταστάσεις, αθροιζομένες, συναποτελούν την  κατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Όποιος πολιτικολογεί, προσφέροντας "λύσεις" ή καταθέτοντας προτάσεις, που δεν απαντούν σε αυτό το τρομαχτικό πρόβλημα, με τρόπο οριστικό και αμετάκλητο, είναι, απλώς ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Εξ αυτού προκύπτει ότι το σύνολο του κομματικού συστήματος είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Μίσθαρνα όργανα και δοσίλογοι στην υπηρεσία της Αυτοκρατορίας των Ιδιοκτητών του χρήματος.
-----

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Θέλω σεισάχθεια ιδιωτικού και κρατικού χρέους. Το σύνολο του χρέους είναι μία απάτη. Και για να μην επωφελούνται τα ξερά μαζί με τα χλωρά, η ιδιωτική σεισάχθεια έχει έναν όρο: Πάγωμα και όχι διαγραφή ιδιωτικών χρεών, ως ότου η δημοκρατία, δηλαδή ο γείτονας μου, αποφασίσει αν θα πρέπει να πληρώσω, πόσο και πώς ή αν θα πρέπει να μου χαριστεί το χρέος.


Αυτό σημαίνει Επανάσταση – Επανεκκίνηση, Επαναπροσδιορισμό των πάντων.

"...αν κάποιος θέλει να σπάσει τους πολιτικούς κανόνες είναι πολιτικά εφικτό...Μπορούμε να ξεφύγουμε.   STEVE KEEN
Επανάσταση σημαίνει "φτιάχνω τους δικούς μου κανόνες".
Το τι θα προκύψει είναι απροσδιόριστο και θα είναι απροσδόκητο. Και το πιο πιθανό: θα είναι όμορφο.
----
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικάντηδες και υποψήφιοι σε κάθε είδους εκλογές:

Επανάσταση χωρίς  Ενότητα δεν μπορεί να γίνει.

Λίγο πριν μου πάρουν το σπίτι, λίγο πριν πάω φυλακή ή σε καταναγκαστικά έργα, θα σας περιμένω και θα σας πολεμήσω με όποιο όπλο μου είναι πιο πρόσφορο εκείνη τη στιγμή. Μη με πλησιάζετε. Η δουλειά σας είναι να μην μπορεί αυτός ο λαός να ενωθεί.
Δεν φοβόμαστε τους σεισμούς. Θα φοβηθούμε τον κάθε αλήτη που νομοθετεί και θέλει τη ζωή μας στη φυλακή;
-----------
Τελειώνοντας:

Μη σας κοροϊδεύουν και σε αυτό:

Λεφτά υπάρχουν. Χρήμα είναι και η  Αγάπη.

-----
Ζητούνται συνένοχοι και συμπολεμιστές.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ:
"Κάμε ώστε ο μικρός Κύκλος, μέσα εις τον οποίο κινιέται η πολιορκημένη πόλη, να ξεσκεπάζει εις την ατμοσφαίρα του τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ελλάδας, για την υλική θέση, οπού αξίζει τόσο για εκείνους οπού θέλουν να τη βαστάξουν, όσο για εκείνους οπού θέλουν να την αρπάξουν, και, για την ηθική θέση, τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ανθρωπότητος.
Τοιουτοτρόπως η υπόθεση δένεται με το παγκόσμιο σύστημα. -Ιδές τον Προμηθέα και εν γένει τα συγγράμματα του Αισχύλου.- Ας φανεί καθαρά η μικρότης του τόπου και ο σιδερένιος και ασύντριφτος κύκλος οπού την έχει κλεισμένη. 
Τοιουτοτρόπως από τη μικρότητα του τόπου, ο οποίος παλεύει με μεγάλες ενάντιες δύναμες, θέλει έβγουν οι Μεγάλες Ουσίες". 

(Εικόνα: Δον Ψυχώτης)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα