Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το μέγεθος μετράει στον οργασμό


2E472905F59FBD4798EEB735B1186E45.jpg
  Το μέγεθος τελικά μετράει στον έρωτα. Βέβαια, οι ειδικοί δεν αναφέρονται εκεί που πάει το μυαλό των περισσοτέρων, δηλαδή στο μέγεθος του ανδρικού μορίου, αλλά… στο μέγεθος της κλειτορίδας.
Σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές το μέγεθος της κλειτορίδας μιας γυναίκας μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά της να φτάσει σε οργασμό.
Η ανακάλυψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε νέες θεραπείες για τις γυναίκες που υποφέρουν από ανοργασμία και δε μπορούν να βιώσουν την κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Η νέα αυτή μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον οργασμό έχουν μικρότερη κλειτορίδα, η οποία βρίσκεται πιο μακριά από το γυναικείο κόλπο.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν μαγνητικές τομογραφίες για να «σαρώσουν» την περιοχή της πυέλου σε 30 γυναίκες, ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων ήταν τα 32 έτη.
Δέκα από αυτές είχαν αναφέρει ότι έφταναν σπάνια ή ποτέ σε οργασμό, όσο κι αν προσπαθούσαν, ενώ οι υπόλοιπες είχαν φυσιολογικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής.
«Παρότι η σεξουαλική λειτουργία του οργανισμού είναι περίπλοκη, διαπιστώσαμε ότι το μέγεθος της κλειτορίδας και η θέση αυτής μπορεί να την επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό, ειδικά σε ό,τι αφορά την επίτευξη οργασμού» αναφέρουν οι ερευνητές.
«Δεν υπάρχει σημείο G, αλλά σημείο C και δεν είναι άλλο από την κλειτορίδα» είπε στο Livescience η επικεφαλής της έρευνας Dr. Susan Oakley από το νοσοκομείο Good Samaritan Hospital στο Σινσινάτι του Οχάιο και συνέχισε: «Η κλειτορίδα αποτελεί την πηγή της σεξουαλικής απόλαυσης για τη γυναίκα».
Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό έντυπο Journal of Sexual Medicine.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα