Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πούτιν η Κριμαία και ο θάνατος της αλεπούς

one_vampyrePUTINfiltered



«Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη. Έχοντας τον έλεγχο της τροφής, ελέγχεις τους ανθρώπους» Χένρυ Κίσιγκερ
Τα πρόσφατα γεγονότα έχουν αναζωπυρώσει τις προφητείες περί «ξανθού γένους» στους ταλαίπωρους λόγω κρίσης Έλληνες. Πολλοί προσβλέπουν σε αυτόν σαν την μόνη σωτηρία, ιδίως γιατί δηλώνει πως είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ειδικά όταν γνωρίζουμε ό,τι η φαινομενικότητα σπάνια -ή ποτέ- δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Ας δούμε δύο απόψεις λοιπόν κι ας αναρωτηθούμε …
{Ο μυστηριώδης Πούτιν …Ο σεΐχης των πάγων. «Σε αυτό το «θέατρο» πρωταγωνιστεί ένας πρώην χαφιεδοπράκτορας της KGB …Ένας άνθρωπος δικός τους, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην πρώην Ανατολική Γερμανία Ο Πούτιν δικός τους άνθρωπος είναι … Ένας συνομήλικος συνάδελφος της Μέρκελ. Αυτόν επέλεξαν, για να δημιουργήσει το πετρελαιοπαραγωγό κράτος-»πρότυπο» της Νέας Εποχής. Τι θα πει αυτό; Ο Πούτιν επιλέχθηκε, για να δώσει στη Ρωσία εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία σταδιακά θα δίνονταν σε όλα τα «επικίνδυνα» κράτη την εποχή που οι τραπεζοπετρελαιάδες θα εγκατέλειπαν το πετρέλαιο. Η Ρωσία θα γινόταν το «εργαστήριο», το οποίο θα τους επέτρεπε να ξαναμοιράσουν την «τράπουλα» για τον παγκόσμιο έλεγχο.

…Πώς γίνεται αυτό; …Ο Πούτιν λειτουργεί σαν «μάγος» Αυτός μετέτρεψε την πιο μεγάλη και πλούσια σε πρώτες ύλες χώρα του κόσμου σε μια «έρημο», η οποία συγκρίνεται μόνον με κράτη της ερήμου …Κράτη όπως η Σαουδική Αραβία ή η Λιβύη. Τη μετέτρεψε σε μια «έρημο»η οποία δεν παράγει απολύτως τίποτε. Η βιομηχανική υπερδύναμη, η οποία διέθετε εργάτες που κατασκεύαζαν διαστημικούς σταθμούς και υπερηχητικά αεροπλάνα, δεν παράγει σήμερα ούτε σώβρακο. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Ο Πούτιν δεν κυβερνά ένα φυσιολογικό κράτος. Στην πραγματικότητα κυβερνά μια εταιρεία πετρελαιοειδών με το όνομα Gazprom και απλά με τα χρήματά της ελέγχει τον ρωσικό στρατό … Τον στρατό, τον οποίο σταδιακά έχει μετατρέψει σε ένα στράτευμα κρατικών «μπράβων» με μισθοφορική αντίληψη, διαχωρισμένο απολύτως από τη φτώχεια που μαστίζει τους κοινούς Ρώσους πολίτες. Μετέτρεψε ένα από τα πιο παραγωγικά έθνη στον κόσμο σε ένα έθνος «ολιγαρχών» το οποίο κοινωνικά παραπαίει.
Για να του δώσουν την απόλυτη ισχύ, συνένωσαν όλες τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες της χώρας, προκειμένου να μπορεί το Κρεμλίνο να ελέγχει τα πάντα σε αυτόν τον χώρο. Έθεσαν στο περιθώριο κάποιους «ολιγάρχες» τύπου Χανταρκόφσκι, Αμπράμοβιτς, Μπερεζόφσκι κλπ., προκειμένου να ισχυροποιηθούν στο ύψιστο σημείο οι εξουσίες του Κρεμλίνου. Στην Gazprom «προστέθηκαν» και οι εταιρείες Yukos και Sibneft. Για να είναι σίγουροι ότι ο Πούτιν θα κυβερνά τη Ρωσία σαν αυτή να ήταν μια εταιρεία πετρελαιοειδών, του «φόρτωσαν» ως τοποτηρητή τον πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας …Ένα από τα πιο χυδαία και γλοιώδη ανθρωπάκια που γέννησε ποτέ ο δυτικός πολιτισμός. Αυτόν έχουν ως τοποτηρητή τους στα ρωσικά δρώμενα … Τον πρώην Καγκελάριο της ιδιόκτητης Γερμανίας.
Γύρω από τον Πούτιν, τα πετρέλαια και τους «ολιγάρχες» όλων των τραπεζών, των ΜΜΕ και των πρώτων υλών «χτίζεται» μια νέα και πρωτοφανής Ρωσία. Μια Ρωσία βγαλμένη κατ» ευθείαν από τον Μεσαίωνα …Μια Ρωσία απολύτως ιδιωτικοποιημένη, η οποία απλά πουλάει πετρέλαιο, για να συντηρεί το κράτος της και τους μηχανισμούς άμυνας και καταστολής. Μια Ρωσία κάποιων λίγων βαθύπλουτων μεγιστάνων, με έναν λαό που πεινάει …Μια Ρωσία, η οποία δεν δίνει καμία σημασία στους πληθυσμούς της. Μια Ρωσία, την οποία δεν την ενδιαφέρει εάν η κοινωνία ρημάζει με όλους τους δυνατούς τρόπους και για όλους τους δυνατούς λόγους …Μια Ρωσία, την οποία την ενδιαφέρει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με πετρέλαιο και φυσικό αέριο και να έχει την οικονομική άνεση να πληρώνει κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς καταστολής …Να έχει την οικονομική άνεση να συντηρεί στρατιωτικές δυνάμεις, για να παίζει τα «παιχνίδια» που «μαντρώνουν» τα κράτη σε νέες «ενότητες».
Με αυτόν τον τρόπο εξηγούνται όλα τα περίεργα, τα οποία αφορούν τη σημερινή Ρωσία. Περίεργο δεν είναι, που μια Ρωσία, η οποία αυτήν τη στιγμή μαστίζεται από την ανεργία —και διαθέτει τεράστια ρευστότητα— δεν ασχολείται με την παραγωγή; Οι Ρώσοι «ολιγάρχες» οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι Εβραίοι με ρωσικές υπηκοότητες, μιμούνται στις συμπεριφορές τους τούς Άραβες πετρελαιάδες …Πολυτελή αυτοκίνητα, πολυτελείς βίλες, πόρνες, «επενδύσεις» σε φορολογικούς παραδείσους και τίποτε άλλο. Σε μια χώρα, η οποία είναι πλημμυρισμένη από πρώτες ύλες και ρευστότητα και η οποία μαστίζεται από την ανεργία και τον αλκοολισμό, κανένας δεν κινείται προς την κατεύθυνση της πραγματικής παραγωγικής ανάπτυξης.
«Μα…» θα πει κάποιος»…η σοβιετική παραγωγή ήταν παρωχημένης τεχνολογίας και η «κληρονόμος» της Ρωσία δεν μπορούσε να επιβιώσει στην παγκοσμιοποιημένη αγορά». Πράγματι …Έτσι ακριβώς ήταν. Η σοβιετική τεχνολογία ήταν παρωχημένη. Τα Lada και τα Tsaika εκτός εποχής. Όμως, οι εργάτες δεν ήταν παρωχημένοι. Η ρευστότητα της πετρελαιοπαραγωγού Ρωσίας επίσης δεν ήταν παρωχημένη. Αν αυτά τα δύο τελευταία συνδυαστούν, τι κάνουν; Αλλάζουν τον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη. Προκαλούν ανάπτυξη δέκα φορές πιο ισχυρή από αυτήν της φτωχής κι ανεκπαίδευτης —και χωρίς κανένα στρατηγικό πλεονέκτημα— Κίνας.
…Ρωτάμε εμείς, επειδή είμαστε περίεργοι: Γιατί δεν αγόρασαν οι Ρώσοι την Volkswagen, όταν αυτήν πουλιόταν, για να δώσουν στη Ρωσία εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τεχνογνωσία αιχμής; …Δεν τους άφησαν οι Γερμανοί; Πολύ ωραία. Γιατί στη συνέχεια δεν αγόρασαν την Volvo, η οποία επίσης πουλιόταν σε πολύ λογική τιμή; Γιατί δεν αγόρασαν την Saab-Scania;  Γιατί αναφερόμαστε σε αυτές τις εταιρείες; Γιατί με μια εξαγορά τους θα γινόταν «μετάγγιση» τεχνογνωσίας στη Ρωσία … Τεχνογνωσίας τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο μεθόδων παραγωγής. Ό,τι έλειπε από τους Ρώσους —τεχνογνωσία— το είχαν αυτές οι εταιρείες και ό,τι διέθεταν οι Ρώσοι —έμπειρο και φτηνό εργατικό δυναμικό και φτηνές πρώτες ύλες— θα μπορούσε να τους κάνει κυρίαρχους της αγοράς.
Ποιος θα συναγωνιζόταν μια Saab-Scania με τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά της, εάν αυτά κατασκευάζονταν από εργάτες πληρωμένους σε ρούβλια και με τις πάμφθηνες πρώτες ύλες και ενέργεια της Ρωσίας; Θα τολμούσε η «κουτσή» Γερμανία να συναγωνιστεί μια Ρωσία, η οποία πάνω στη βάση της Saab-Scania ή της Volvo θα αγόραζε στη συνέχεια ό,τι τεχνογνωσία υπάρχει και δεν υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά; Γιατί δεν το έκανε αυτό η Ρωσία; Γιατί προτίμησε να διατηρεί τον ανδρικό της πληθυσμό αλκοολικό, να ξαπλώνει στα παγκάκια της Ρωσίας και τον γυναικείο να κρέμεται από τις ράμπες των στριπτιζάδικων της Ευρώπης;
Όμως, την ίδια ώρα αυτοί, οι οποίοι δεν άφησαν τη Ρωσία να αγοράσει βιομηχανική τεχνογνωσία και να δώσει απασχόληση στον παραπαίοντα πληθυσμό της, την «ενθαρρύνουν» να «κατακτήσει» ενεργειακά την Ευρώπη. Κανένα «μονοπώλιο» δεν σταματάει τη ρωσική «επέκταση» στην Ευρώπη. Καμία εθνική πολιτική των κρατών της Ευρώπης δεν «αντιστέκεται» στη ρωσική «επέλαση». Μέσα σε ελάχιστα χρόνια το σύνολο σχεδόν της αναπτυγμένης Ευρώπης είναι εξαρτώμενο από τη Ρωσία …Δεν αφήνουν τη Ρωσία να παράγει ούτε τιράντες και την αφήνουν να ελέγχει τη «ροή» ενέργειας» στην Ευρώπη; …Δεν αφήνουν τη Ρωσία να παράγει ποδήλατα και αφήνουν την Rosneft να εξαγοράσει την TNK-BP και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός εταιρεία στον κόσμο; …Παράξενο δεν είναι;
Πόσο αληθές, δηλαδή, μπορεί να είναι ότι «συγκρούονται» οι Ρώσοι με τους Αμερικανούς στον Αρκτικό Ωκεανό ή στην Ανατολική Μεσόγειο για τα πετρέλαια; Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι το εξής. Μέσω του Πούτιν «κατασκεύασαν» το μελλοντικό πρότυπο της πετρελαιοπαραγωγού χώρας …Τη χώρα «συνδικαλίστρια» του πετρελαίου …Την πάνοπλη χώρα, η οποία θα μπει επικεφαλής των νέων πετρελαιοπαραγωγών χωρών …Την αυταρχική χώρα, η οποία θα σταματάει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση της λύσης του ενεργειακού προβλήματος …Τη χώρα, η οποία θα ενεργεί γρήγορα και με απόλυτο τρόπο σε όλα τα σημεία του Πλανήτη όπου το «πετρέλαιο» έχει προβλήματα.
Αυτοί έβαλαν τον Πούτιν να κυβερνά μια Ρωσία, η οποία βρίσκεται στην τεχνητή «έρημο» …Μια Ρωσία, την οποία, προκειμένου να της δώσουν μόνιμο «προσανατολισμό» στο μέλλον, της έδωσαν ως «πελάτες» όλες τις χώρες της Ευρώπης. Της έδωσαν πλούτο πάνω σε ένα ξεπερασμένο αντικείμενο, προκειμένου να την βάλουν να το προστατεύει με «νύχια» και με «δόντια» …Τα δικά της «νύχια» και τα δικά της «δόντια». Αυτή θα γίνεται η «κακιά» και όχι οι «αδελφές», οι οποίες θα εξακολουθούν να κονομάνε μέχρι …όσο αντέξει το πετρέλαιο. Για όσο διάστημα η Ρωσία θα «κονομάει» από το πετρέλαιο, δεν θα απειλεί σε καμία περίπτωση με την τεχνολογία της το μονοπώλιο του πετρελαίου …Το Μπαγκλαντές θα ανακαλύψει τη λύση στο ενεργειακό πρόβλημα του Πλανήτη, αλλά όχι η Ρωσία …Η Ρωσία θα το πολεμάει, γιατί θα έχει αποθέματα να «σπρώξει».
Ταυτόχρονα, αυτή η αυταρχική και αντιδημοκρατική Ρωσία εξυπηρετεί στερεότυπα, τα οποία βολεύουν την εξουσία και τους σχεδιασμούς της. Ελέγχοντας την ενέργεια, που «ζεσταίνει» την Ευρώπη, εύκολα θα εμφανίζεται και λίγο απειλητική απέναντι στους Ευρωπαίους στο σύνολό τους. Λίγο το σταλινικό «παρελθόν» της και οι παλιές «συνήθειές» της, λίγο το ορθόδοξο δόγμα της, όλο και θα τρομάζει τους καπιταλιστές του Προτεσταντικού Ευρωπαϊκού Βορά.
Η Ρωσία πάντα θα αντιπροσωπεύει την ωμή απειλή απέναντι στους Ευρωπαίους. Την κομμουνιστική Ρωσία του προηγούμενου σχεδιασμού θα την αντικαταστήσουν με την πετρελαϊκή Ρωσία. Την κομμουνιστική Ρωσία, η οποία απειλούσε με ένα «κουμπί» πυρηνικών όπλων, θα την αντικαταστήσουν με μια εξίσου απειλητική καπιταλιστική Ρωσία, η οποία απειλεί με τη στρόφιγγα ενός αγωγού. Την «ευέξαπτη» Ρωσία, η οποία μέχρι τότε για λόγους ιδεολογικούς κινούσε στόλους και στρατούς, θα την αντικαταστήσουν με την επίσης «ευέξαπτη» Ρωσία, που κάνει τα ίδια για λόγους …πετρελαϊκούς …Κανένας στην Ευρώπη δεν θεωρεί τον Πούτιν πιο δημοκράτη από τον Μπρέσνιεφ ή τον Χρουτσώφ …Άλλωστε αυτούς είχε ως πρότυπα ο Πούτιν, όταν ορκιζόταν πίστη στον σταλινισμό και αιώνιο μίσος για τη Δημοκρατία.»} [1]

Αλλά η Αλήθεια περί Πουτιν, είναι πολύ χειρότερη: Εξαιρετική άποψη που αναλύει σωστά αλλά συμβατικά το φαινόμενο Πούτιν σαν πράκτορα των Προτεσταντών.
Ας δούμε μια άλλη άποψη μεταφυσική και δυσκολοχώνευτη από το πόπολο. Την άποψη της Barbara Crouse-brown η αλλιώς γνωστή  ως Wiolawa. [2]
Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά τις φωτογραφίες, ειδικά αυτές που είναι περασμένες από απλά φίλτρα του Photoshop, με μόνο τα solarize filter και το cyanblue.
Η Lyudmila η πρώην γυναίκα του τον αποκαλούσε βαμπίρ, αλλά που τουλάχιστον δεν έπινε και δεν την έδερνε. Ο ίδιος παραπονιόταν για την εμμονή της με τα ωροσκόπια.
Η Wiolawa που έκανε την ανάλυση επιμένει ότι είναι κάποιο είδος ερπετοειδούς με πρόσθετο ανθρώπινο δέμα στο πρόσωπο του για να φαίνεται πιο ανθρώπινος. Αν μπορείτε προσέξτε τα χαραγμένα βαμπιρικά δόντια στο μέτωπο του. Αναφέρει επίσης ότι είναι μερικώς Ανδροειδές και έχει πολλά αιθερικά πλάσματα που κάθονται στο μέτωπό του. Παρατηρήσετε προσεκτικά τις υποδοχές των ματιών.
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας …
[1] Αποσπασμα από το άρθρο «Πετρέλαια και ΑΟΖ… το μεγάλο “δούλεμα” !!» του Παναγιώτη Τραιανού
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα