Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η τελευταία σφαίρα ήρθε από την Κεφαλονιά

Τετέλεσται για όσους έχουν δικό τους σπίτι. Όλοι οι ιδιοκτήτες στο απόσπασμα. Η τελευταία σφαίρα έρχεται από την Κεφαλονιά. Και εξηγούμαι.

Η τελευταία σφαίρα ήρθε από την Κεφαλονιά

Από χθες στις Βρυξέλλες και τη Νέα Υόρκη, στα άδυτα των αδύτων της τρόικα δηλαδή, συζητούν ένα σοβαρό θέμα για τη σεισμογενή Ελλάδα. Δεν πρέπει το κράτος να πληρώνει από τα δημόσια ταμεία τις ζημιές σπιτιών σε περιοχές που έχει πλήξει ο σεισμός. Δεν πρέπει δηλαδή το κράτος να δίνει οικονομική βοήθεια σε όσους γκρεμίστηκε το σπίτι τους ή έχει πάθει μεγάλες ζημιές και πρέπει να γίνει ανακατασκευή του.

Αυτή είναι η βασική σκέψη των εγκληματικών μυαλών της τρόικα. Και τι προτείνουν; Όσοι έχουν σπίτια απανταχού της Ελλάδας, που είναι μία ιδιαίτερα σεισμογενής χώρα να τα ασφαλίσουν σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες και θα πληρώνουν τις ζημιές σε όσους χάνουν τα σπίτια τους από ένα σεισμό ή πρέπει να τα υποστυλώσουν.
Δηλαδή με το άλλοθι των σεισμών της Κεφαλονιάς και επειδή οι σεισμοί δεν θα τελειώσουν ποτέ για την Ελλάδα, θα μας βάλουν ένα ακόμα χαράτσι, με ωφελημένες βέβαια τις ασφαλιστικές εταιρείες-μαμούθ του εξωτερικού, που είναι έτοιμες να εφορμήσουν στην κατασπαραγμένη Ελλάδα.
Ποιο αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε αυτό τον τελευταίο πυροβολισμό στην ιδιοκτησία ακινήτων, θα το μάθουμε σε λίγο, όταν θα έρθουν να εφαρμόσουν αυτό το νέο απάνθρωπο μέτρο.
Πρόκειται για μία καθαρή δολοφονία, πρώτα σε αυτό που λέμε κατασκευαστικός τομέας, γιατί κανείς πια δεν θα αγοράζει σπίτι, καθώς συμφέρει περισσότερο να μένεις στο ενοίκιο, παρά να φορτώνεσαι όλα αυτά τα χαράτσια, τους φόρους και λοιπά της ιδιοκατοίκησης. Και παράλληλα σκοτώνουν αυτόν που έχει ένα σπιτάκι στα κατσάβραχα και δεν κινδύνευσε ποτέ από τους σεισμούς, αλλά θα πρέπει τώρα να το ασφαλίσει υποχρεωτικά.
Ας κάτσουν να υπολογίσουν κάθε πότε γίνεται ένας καταστροφικός σεισμός στην Ελλάδα. Κάθε 10 χρόνια, κάθε 30, κάθε 100; Και πόσα σπίτια άραγε γκρεμίζονται ή παθαίνουν μεγάλες ζημιές από ένα σεισμό; Και πόσα χρήματα καταβάλλει στους σεισμοπαθείς το κράτος; Και τελικά γιατί πληρώνουμε όλους αυτούς τους τρελούς φόρους;
Οι απαντήσεις βέβαια σ' αυτά τα ερωτήματα είναι γνωστές. Ας τους κάνουμε γνωστή τώρα και την απόφασή μας ότι δεν πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ στους ιδιώτες να ασφαλίσουμε τα σπίτια μας. Και ας έρθουν να μας τα πάρουν με το γερανό της τροχαίας.


newsbomb


APOKALYCH TO ENATO KYMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα