Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Άκου τους ειδικούς: Πώς να πετύχεις κάθε στόχο!


Ακολούθησε τις 8 καλύτερες συμβουλές των ειδικών για να πετυχαίνεις πάντα τον κάθε στόχο!

Κατανόησε την αποτυχία

Οι περισσότεροι άνθρωποι το μισούν όταν αποτυγχάνουν και έχουν δίκιο – η αποτυχία δεν είναι διασκεδαστική. Εκείνοι όμως που τα καταφέρνουν, είναι αυτοί που εξελίσσουν τις αδυναμίες τους αντί να τις αγνοούν. Ένα θεμέλιο της επιτυχίας είναι η υπευθυνότητα. Ανάλαβε την ευθύνη των αποτυχιών σου. Ρώτα, μάθε και αναγνώρισέ τα και μετά χρησιμοποίησε αυτή την διαδικασία για να μειώσεις την αδυναμία και να γίνεις καλύτερη σε αυτό που κάνεις.

-Adam Bornstein, best-selling συγγραφέας των New York Times και ιδρυτής του Born Fitness

Προστάτεψε τα όνειρά σου
Όταν ακολουθείς με ενθουσιασμό τα όνειρά σου, οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να μπουν εμπόδιο στο δρόμο σου. Αν σε απορροφήσει αυτή η αντίσταση, θα εμποδίσει την κίνησή σου προς τα εμπρός. Όταν κάποιος εμφανίζει αντιστάσεις στη ζωή σου, προσπάθησε να μην επηρεαστείς. Απλά ευχαρίστησε το συνομιλητή σου για το ενδιαφέρον του και άλλαξε θέμα συζήτησης.

-Gabrielle Bernstein, προσωπική σύμβουλος, ειδική στα κίνητρα και συγγραφέας

Χρησιμοποίησε κάθε ευκαιρία για βελτίωση
Αποστασιοποιήσου και σκέψου κάθε περίπτωση σαν μία ξεχωριστή ευκαιρία. Θα εκπλαγείς από το πόσο πολλές καλές επιλογές βγαίνουν μπροστά σου και σε βοηθούν να μείνεις προσηλωμένη στην πραγματοποίηση των στόχων σου”.

-Keri Glassman, R.D., συγγραφέας του Slim, Calm, Sexy Diet και του The O2 Diet

Κάνε μία λίστα επιτυχιών
Ο πιο γρήγορος δρόμος για να επιτύχεις έναν στόχο είναι να κοιτάξεις πίσω στις προηγούμενες επιτυχίες σου. Έχω παρατηρήσει πως οι πιο επιτυχημένοι ηγέτες και επαγγελματίες αθλητές κάνουν λίστες των επιτυχών τους. Αντί να γράφεις έναν κατάλογο με όλα όσο πρέπει να κάνεις, κράτα μία ενημερωμένη λίστα όλων όσων έχεις κάνει σήμερα. Ο εγκέφαλός μας εστιάζει πιο γρήγορα προς έναν στόχο όταν παρακολουθούμε την πρόοδο και βλέπουμε πως η γραμμή του τερματισμού είναι κοντά. 

-Shawn Achor, συγγραφέας best-selling του The Happiness Advantage και ερευνητής θετικής ψυχολογίας

Προκάλεσε τον εαυτό σου
Βάλε το ως στόχο να προκαλείς τον εαυτό σου καθημερινά όσο είσαι στη δουλειά, ώστε να μη βαρεθείς το αντικείμενό σου, να μη χάσεις το σεβασμό για το ταλέντο σου και να νιώθεις ικανοποιημένη από τις δεξιότητές σου. Θυμήσου πως υπάρχει πάντα κάποιος εκεί έξω εξίσου καλός με σένα στον τομέα σου – πάντα να βελτιώνεις όσο μπορείς τις δεξιότητες και την εκπαίδευσή σου και να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σου.

-Patricia Yankee, αισθητικός νυχιών των celebrities

Πες "ναι" στη θετική αύρα
Κράτα τους θετικούς ανθρώπους στην καθημερινότητά σου, ανθρώπους που θα χαίρονται με τις μικρές επιτυχίες σου ή απλά με την παρουσία σου, όπως κάνει το σκυλάκι σου όταν επιστρέφεις στο σπίτι.

Jay Cardiello, expert fitness των celebrity και αρχισυντάκτης fitness του SHAPE ΗΠΑ

Να προσπαθείς για το περισσότερο
Ποτέ μην αισθάνεσαι πως έχεις επιτύχει τους στόχους σου. Ποτέ μην παραιτείσαι από τα όνειρά σου και να προσπαθείς συνεχώς να τα κάνεις πραγματικότητα.

-José Eber, celebrity hairstylist

Ενέπνευσε τον εαυτό σου
Κοίταξε μέσα σου και ξεκίνα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, τα ταλέντα και τις επιθυμίες σου. Συντονίσου με τον βαθύτερο εαυτό σου και πάψε να ασχολείσαι με την κουλτούρα των celebrities.

Tracy Anderson, δημιουργός της Tracy Anderson Method

shape
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα