Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ

CHsj9.St.56

Η Στενοχώρια και ο Ερεθισμός είναι επικίνδυνοι γιατί:
1. Υποβιβάζουν τη ζωτικότητα του ανθρώπου σε τέτοιο σημείο ώστε ο άνθρωπος γίνεται επιρρεπής στις ασθένειες. Η μάστιξ της γρίπης έχει τις ρίζες της στο φόβο και στη στενοχώρια και όταν ο κόσμος ηρεμήσει θα απαλλαγεί από τη τωρινή «φοβερή» κατάσταση και η ασθένεια θα εξαφανισθεί.

2. Η στενοχώρια και ο φόβος είναι τόσο πολύ μολυσματικές από αστρικής απόψεως ώστε υποβιβάζουν κατά ένα ιδιαίτερο τρόπο την αστρική ατμόσφαιρα και έτσι δυσκολεύουν τους ανθρώπους- κατά αστρική έννοια- να αναπνέουν ελεύθερα.
3. Γιατί οι αστρικές συνθήκες φόβου, στενοχώριας και ερεθισμού είναι τόσο διαδεδομένες σήμερα στο κόσμο, ώστε μπορούν να θεωρηθούν σαν επιδημικές κατά πλανητική έννοια.
4. Γιατί ο ερεθισμός (δεν αναφέρω εδώ τη στενοχώρια) είναι φλεγμονώδης στα αποτελέσματά του- και η φλεγμονή δύσκολα γίνεται υποφερτή- και οδηγεί σε πολλές διαταραχές. Ενδιαφέρει να σημειώσουμε ότι ορισμένες διαταραχές των ματιών οφείλονται σ’ αυτόν.
5. Γιατί η στενοχώρια και ο ερεθισμός εμποδίζουν τον αληθινό οραματισμό. Αποκλείουν τη θέα. Ο άνθρωπος που είναι θύμα των καταστάσεων αυτών δεν βλέπει παρά το αίτιο των παθήσεών του και κατακλύζεται τόσο πολύ από οίκτο του εαυτού του και αυτό-εξέταση, ή από μια αρνητικά εστιασμένη κατάσταση ώστε ο οραματισμός του στενεύει και η πρόοδος του ομίλου του εμποδίζεται. Να θυμάστε ότι υπάρχει ομαδικός εγωισμός όπως επίσης και ατομικός εγωισμός.
Ο ερεθισμός είναι μια βασική ψυχολογική ενόχληση και έχει τις ρίζες της στην υπερένταση του αστρικού σώματος που οριστικά επιφέρει ανώμαλα αποτελέσματα στο νευρικό σύστημα. Είναι μια ασθένεια ιδιοτέλειας, επάρσεως και αυταρέσκειας.
ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΘΕΣΙΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΡΕΥΝΑΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα