Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Απολύσεις και άγριο ξύλο τα μεσάνυχτα στη ΔΕΥΑΡ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Με ψήφους 5 – 3 ελήφθη η απόφαση. Τα μέλη του δ.σ. γλίτωσαν από λιντσάρισμα και φυγαδεύτηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Εκρηκτική κατάσταση, με επεισόδια και συμπλοκές, επικράτησε τα μεσάνυχτα μέσα και έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΡ στο Ροδίνι, ύστερα από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής Επιχείρησης να απολυθούν οι 61 εργαζόμενοι της πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού. Η απόφαση για την απόλυση πυροδότησε την οργή ων εργαζομένων που περίμεναν έξω από το κτίριο οι οποίοι εισέβαλαν στα γραφεία όπου διαδραματίστηκαν άγριες σκηνές, χωρίς να λείψει απόμα και το ξύλο.

Ο πρώην δήμαρχος, Ιαλυσού δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χατζημάρκου Σάκης Στάγκας, περιέλουσε τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Στάθη Κουσουρνά με νερό.
Ο κ. Στάγκας κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον Δημήτρη Καρατζιά, αλλά ο Καρατζιάς υποστηρίζει ότι μέσα στην συμπλοκή που προκλήθηκε έσπρωξε τον Σάκη Στάγκα, αλλά δεν τον κτύπησε – και το έκανε αυτό, όπως είπε, για να προστατεύσει το δήμαρχο.
Μόλις έγινε η εισβολή των εργαζομένων στο κτίριο της ΔΕΥΑΡ ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία είχε λάβει από νωρίς προληπτικά μέτρα και έσπευσε επί τόπου. Τα μέλη του δ.σ. της ΔΕΥΑΡ κυριολεκτικά φυγαδεύτηκαν και απέφυγαν το λιντσάρισμα, χάρις στην επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Το δ.σ. της ΔΕΥΑΡ αποφάσισε την απόλυση των 61 εργαζομένων με ψήφους 5 υπέρ και 3 κατά, ύστερα από το γνωστό έγγραφο του ΑΣΕΠ για τον τρόπο με τον οποίο έγιναν αορίστου χρόνου στην ΔΕΥΑ Ιαλυσού. Ο νομικός σύμβουλος των «61» κ. Μιχάλης Κόκκινος έχει υποστηρίξει ότι υπήρχε τρόπος για να παραμείνουν οι εν λόγω εργαζόμενοι στις θέσεις τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα