Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αυνανιστήριο σε σχήμα αιδοίου...



Ήταν αρχή της δεκαετίας του '90 που ο Κος Πέτρος Κωστόπουλος, ερχόμενος από την Ευρώπη και ειδικότερα το Βέλγιο όπου δούλευε(;) σε κάποιες επιτροπές της τότε ΕΟΚ, προστατευόμενος από τον Κώστα Λαλιώτη δηλ. "το μωρό του ελαφιού"(sic), ήρθε στην Ελλάδα. 

Μάλιστα του έκανε και εκπομπή τότε, η Λιάνα η Κανέλλη. Ο περί ού ο λόγος λοιπόν, άλλαξε τα εκδοτικά δεδομένα της αγοράς στον περιοδικό τύπο. Τα ντόπια έντυπα αντέγραψαν τα ξένα, στη μορφή και το στήσιμο ενώ η θεματολογία απλώθηκε.

 Όμως, από περιεχόμενο: χέσε ψηλά κι αγνάντευε. H αισθητική: ομογάλακτη των πρασινοφρουρών κατσαπλιάδων του ΠΑΣΟΚ. Η ποιότητα πήγε περίπατο χέρι-χέρι με τον σοσιαλισμό. 

Κοινώς: " να τ'αρπάξουμε και ποιός ενδιαφέρεται για ιδέες, ιδανικά και τον ξευτιλισμένο τον Μαρξ". "Άλλες εποχές τότε, να περνάμε τώρα καλά -βίλες, κότερα, αμαξάρες, μπουζούκια- κι άσε τους μαλάκες στην απ έξω". 

Ο Πέτρος μαζί με το λύκο του, στρίμωξαν στα σχοινιά τους "νεολαίους" κάνοντας τους apolitic πολίτες, αποθεώνοντας το "εγώ" τους και "φτύνοντας" κάθε έννοια λαϊκών ερεισμάτων. 

Η στάση του "εγώ να περνάω καλά κι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν", έγινε το μοτό μιας ολόκληρης γενιάς. 

Ο Κωστόπουλος πότε καλούμενος σε πάνελ της τηλεόρασης για να τον εμπεδώσουμε καλύτερα, και πότε από ραδιοφωνικού μικροφώνου, έχοντας άποψη επί παντός επιστητού, μιλάει απαξιωτικά για τη Κούλα τη κομμώτρια από το Αιγάλεω ενώ στην ουσία τα περισσότερα κομμωτήρια ακούνε την εκπομπή του! 

Απευθυνόμενος στους άντρες, με αυτά που λέει και γράφει είναι σα να τους λέει, πως το μόνο που είναι ενδιαφέρον σε μια γυναίκα είναι το αυνανιστήριο-αιδοίο που διαθέτει. Ενώ απευθυνόμενος στις γυναίκες τις συμβουλεύει ότι αφού είναι εκ γενετής -λόγω φύλλου- πουτανίτσες και άπιστες, τουλάχιστον ας το εκμεταλλευτούνε για να περνάνε ζάχαρη.

Το SEX σύμφωνα με τη φιλοσοφία Κωστόπουλου, πρέπει να καθορίζει τα πάντα στη καθημερινότητά μας. "Η πολλή σκέψη βλάφτει, είναι κακομοιριά"!!! Ακόμα και για μας τους Έλληνες που λόγω διάρθρωσης κοινωνίας και τεστοστερόνης(;) είμαστε πεινασμένοι σεξουαλικά, κάπου το θέμα μας μπουχτίζει ρε αδερφέ.

 Ο μοσχοαναθρεμένος κολητός του οδοντίατρου(;) Λαλιώτη κάπου μας τα 'χει κάνει πεπόνια. Νομίζει πως το τρίπτυχο: καλό ντύσιμο-σπορ αμάξι-πιστωτικές κάρτες μας φτιάχνει τη ζωή.

 Αντίθετα, μας χαλάει την αισθητική. Βέβαια, δυστυχώς για τη τσέπη μας, ευτυχώς για την οπτική μας, η εποχή των παχιών αγελάδων και του καλπασμού του νεοπλουτισμού των βλαχοαθηναίων, έχει περιοριστεί κατά βάση, στην επίδειξη των πανάκριβων τζιπ, που θα ξοφληθούν βέβαια όταν η Αλβανία θα μπει στην Ευρωπαική Κοινότητα. 

Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα στη ρημάδα τη ζωή για να πορευτεί κανείς. Και μόνο να παλεύεις για την αξιοπρέπειά σου και την ποιότητα του εαυτού σουείναι τεράστια νίκη. 

Πάντα θα υπάρχουν οι Κωστόπουλοι, οι Τατιάνες, οι Μαστοράκηδες και οι πολιτικοί που αποκαλούν τους ποιητές της ζωής, "λαπάδες".
Με τον Κο Κωστόπουλο και την οικογένεια του δεν έχω τίποτε προσωπικό. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι. (Και θα 'ναι όσο υπάρχουνε κορόϊδα που τους "ταίζουνε".)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα