Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ο έρωτας φαίνεται στο βάδισμα!


telikoEROTASKAIVADISMA2
Το βάδισμα κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό. Άλλοι περπατούν γρήγορα, κάποιοι άλλοι αργά. Το βάδισμα, όμως, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα και τα συναισθήματά μας. Όσοι περπατούν γρήγορα, για παράδειγμα, είναι άνθρωποι με πολλή ενέργεια και μεγάλη αυτοπεποίθηση. 
Έχουν θάρρος, είναι ηγέτες και όταν περπατούν μαζί με άλλους, συνήθως έχουν την τάση να προπορεύονται. Όσοι περπατούν αργά με μικρές δρασκελιές, είναι συνήθως πιο χαλαροί και ήρεμοι.
 Αν ταυτόχρονα έχουν τα χέρια τους σταυρωμένα υποδηλώνουν αδυναμία και φόβο. Οι άνθρωποι που δεν τα παρατάνε εύκολα, έχουν βαρύ και σταθερό βηματισμό. Το περπάτημα με τα χέρια στις τσέπες είναι ένδειξη ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμισης. 
Το βάδισμα λοιπόν μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα, ακόμα και το εάν ένας άντρας είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα ή όχι.  

Οι έρευνες δείχνουν ότι όλοι έχουμε έναν ιδανικό ρυθμό βαδίσματος που τον  ακολουθούμε σχεδόν πάντα. Φυσικά, ο ρυθμός αυτός μεταβάλλεται ανάλογα με το που βρισκόμαστε, πόσοι άλλοι υπάρχουν γύρω μας ή με ποιον άλλο περπατάμε.
Οι επιστήμονες για να μελετήσουν πόσο επηρεάζεται το βάδισμά μας από τους άλλους, έβαλαν μια ομάδα από ενήλικες να περπατήσουν: α) με τον ερωτικό τους σύντροφο β) με φίλους του αντίθετου φύλλου και γ) με φίλους του ίδιου φύλλου.
Η μελέτη έδειξε ότι οι άντρες γενικά περπατάνε πιο γρήγορα από τις γυναίκες. Όταν οι άντρες περπατάνε με γυναίκες τις οποίες βλέπουν φιλικά, δεν αλλάζουν σημαντικά το βηματισμό τους. Όταν όμως περπατούν μαζί με τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένοι, ακόμα και όταν δεν κρατιούνται χέρι-χέρι,μειώνουν το ρυθμό τους κατά μέσο όρο 7%.
Αυτή είναι μία ιπποτική χειρονομία αλλά με βιολογικούς όρους είναι ένα δώρο γιατί σημαίνει ότι ο άντρας ουσιαστικά “χαρίζει” στη γυναίκα τα Kilojoules ενέργειας που θα έκαιγε για να περπατήσει γρηγορότερα.
Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα, ασυναίσθητη εξελικτική συμπεριφορά, ιδιαίτερα χρήσιμη για τις γυναίκες που ψάχνουν τον έρωτα. Αν βγείτε βόλτα, λοιπόν, με κάποιον υποψήφιο σύντροφο και δείτε ότι πασχίζετε για να τον ακολουθήσετε, ίσως αυτό να είναι ένα πρώτο σημάδι ότι μάλλον δεν είναι ενδιαφέρεται για σας ιδιαίτερα. Ίσως γιατί ο αληθινός έρωτας προχωράει με αργά βήματα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα