Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Όταν βγουν οι σκελετοί από τις ντουλάπες των τραπεζών θα... κλάψουνε μανούλες


Η απελευθέρωση του Άγγελου Φιλιππίδη με εγγύηση – μαμούθ 2 εκατ. ευρώ ήταν από πολλούς αναμενόμενη. Από όλη την υπόθεση με τα θαλασσοδάνεια, κανείς δεν έχει προφυλακιστεί αλλά υπάρχουν πολλοί αυστηροί όροι για τους κατηγορούμενους.

Οι δικαστές πείστηκαν από τις αιτιάσεις του Φιλιππίδη ότι επέστρεψε μόνος του από την Τουρκία για να απολογηθεί κι ότι δεν είναι ύποπτος φυγής. Έξω λοιπόν βρίσκονται ο Φιλιππίδης, ο Κοντομηνάς, ο Γριβέας και η γυναίκα του, οι διευθυντές και οι υπεύθυνοι χορήγησης δανείων και φυσικά οι λοιποί επιχειρηματίες που πήραν τα δάνεια. Αυτό, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως κουκούλωμα ενός πιθανού σκανδάλου.

Η υπόθεση θα έχει πολύ ψωμί και αν κάποιοι ανοίξουν το στόμα τους ή αν ανοίξουν τα κιτάπια όλων των τραπεζών τότε… θα κλάψουνε μανούλες. 



Ούτε η δικαστική εξουσία, ούτε και η ίδια η κυβέρνηση εφόσον μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις, δεν μπορεί να αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία της κάθαρσης στον τραπεζικό κλάδο. Και πρέπει εδώ και τώρα να βγουν όλα στο φως, ακόμη και η δανειοδότηση των κομμάτων. Όλων των κομμάτων, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και όποιου άλλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξουν κι άλλοι καυτοί φάκελοι. Στην Αγροτική τράπεζα, στην Εθνική τράπεζα καθώς και στον ΟΠΑΠ. Έτσι ώστε να φανεί ποιοι πήραν δάνεια και δεν τα πλήρωσαν ποτέ, ποιοι πήραν χρηματοδοτήσεις εν είδει διαφήμισης χωρίς καμιά ανταπόδοση και ποιοι τελικά έκαναν περιουσίες με λεφτά από κρατικές εταιρείες. Είναι καιρός να βγουν όλα στο φως χωρίς φόβο και χωρίς πάθος διότι έτσι θα επέλθει η κάθαρση που επιζητά η κοινωνία.

Όταν θα βγουν οι σκελετοί από τις ντουλάπες τότε θα δούμε ποιοι θα προφυλακιστούν ή ποιοι θα φυλακιστούν για τα καλά. 


sahiel

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα