Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΠΑΥΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ)

Βίντεο και φωτογραφίες: Έστειλαν την αστυνομία να σταματήσει την εκδήλωση για τη ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΠΑΥΛΗ

Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν πριν από λίγη ώρα στην εκδήλωση για τη Ροδιακή Έπαυλη και ζήτησαν να διακοπεί η συναυλία ή να χαμηλώσει η ένταση της μουσικής, διότι όπως υποστήριξαν ενοχλούνται οι… περίοικοι.

Για το γεγονός αυτό έγινε καταγγελία από πολίτες που κατοικούν στην περιοχή, γεγονός όμως που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Ροδίων κ. Σάββα Διακοσταματίου ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη την αντίδραση των πολιτών οι οποίοι όπως τόνισε θα έπρεπε οι ίδιοι να σηκωθούν από τους καναπέδες και να βγουν από τα σπίτια τους, έτσι ώστε να συμπαρασταθούν σε αυτό που γίνεται και το οποίο αφορά άμεσα τους ίδιους. 


«Εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω τη συναυλία, είπε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου. Τα συμφέροντα της πόλης μου υπερασπίζουμε εδώ κι αν κάποιος νομίζει ότι εγκληματούμε ας έρθει να συλλάβει εμένα»- κατέληξε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Τέρης Χατζηϊωάννου, χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτη την καταγγελία που έγινε από τους πολίτες, σημειώνοντας ότι η εκδήλωση αφορά πρωτίστως τους ίδιους.

Η συναυλία διεκόπη πάντως για αρκετή ώρα και συνεχίστηκε αργότερα με χαμηλότερη ένταση..!


 ΡΟΔΙΑΚΗ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα