Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεν είσαι μόνος.



Δεν είσαι μόνος.

Πάντα είχες, και αν θες μπορείς πάντα να έχεις, όνειρα και στόχους. Έναν κόσμο της φαντασίας, που όμως σε πλούτο και εικόνες δεν του παραβγαίνει κανείς άλλος!


Δεν είσαι μόνος.


Πάντα είχες, και πάντα θα έχεις, πίστη, θάρρος, υπομονή και αυτοσεβασμό και την επιλογή όταν και αν θες να τα χρησιμοποιήσεις.


Δεν είσαι μόνος.


Είσαι μέλος και αναπόσπαστο τμήμα ενός κύκλου που περιέχει τα πάντα, από την ανατολή του ήλιου μέχρι το ολόγιομο φεγγάρι. Μέσα εκεί, είναι για σένα όμορφα τοποθετημένη, όλη η υπέροχη ζωή.



Δεν είσαι μόνος.


Έχεις στο πλάι σου να δεις ένα χαμόγελο ενός μωρού, μια κουβέντα να ακούσεις από μια μάνα που πάντα θα σε συνδράμει, ένα χέρι φιλικό που θα σε κρατήσει σε εκείνη την ώρα τη βαριά, κι αν το ζητήσεις και το θες, μια αγκαλιά θεϊκή για να σε ζεσταίνει.


Δεν είσαι μόνος.


Πάντα είχες, και για πάντα θα έχεις αν το θες, την αγάπη σου για να μοιράζεις. Και όσο την απλώνεις, όσο καιρό έχεις το πάθος και τη δύναμη να αγαπάς, όσο βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου ως ικανούς και άξιους αποδέκτες της αγάπης σου, όσο αυτά που σου συμβαίνουν μένουν ασήμαντα μπροστά στο ξεχείλισμα της αγάπης σου, όσο έχεις νοιώσει την αγάπη τόσο πολύ μέσα σου, τόσο ξέρεις τότε ότι ποτέ δεν ήσουν μόνος ούτε και ποτέ θα είσαι.


Επειδή δεν υπάρχει η αγάπη μου και η αγάπη σου.


 Όπως ο αέρας που αναπνέουμε δεν είναι αέρας μου και αέρας σου!

Dimitris Nomikos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα