Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με κωλοβυθόμετρο ζητάει ο Βαλλιανάτος

Με επιτυχία συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για τον δήμο της Αθήνας ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο κ. Βαλλιανάτος αποκάλυψε με περηφάνια πως εκδιδόταν επί χρήμασι στο Λονδίνο, οπότε αυτό τον κάνει ιδανικό για δήμαρχο της Αθήνας, αφού είναι γνωστό πως οι Αθηναίοι είναι μεγάλες πουτάνες.
Όπως δήλωσε ο κ. Βαλλιανάτος, έπαιρνε 500 ευρώ την βραδιά –για να κάνει σεξ με έναν κύριο- αλλά, αν τον ψηφίσουμε για δήμαρχο της Αθήνας, θα τον έχουμε δικό μας εντελώς δωρεάν.

Επίσης, ο κ. Βαλλιανάτος δήλωσε πως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ομοφυλόφιλοι δήμαρχοι στην Αθήνα αλλά αυτοί δεν εκδίδονταν επί χρήμασι, οπότε δεν πιάνουν μια μπροστά του.
Για να αποδειχτεί η αλήθεια των λόγων του, ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει να γίνει εξέταση με κωλοβυθόμετρο σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι.
Ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει η εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με το κωλοβυθόμετρο να γίνει σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση, γιατί ο λαός της Αθήνας πρέπει να ξέρει την αλήθεια.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα