Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Έχουν κυτταρίτιδα οι άντρες;

Έχουν κυτταρίτιδα οι άντρες; 


Η κυτταρίτιδα είναι γεγονός, εμμονή και εφιάλτης για κάθε γυναίκα, σχεδόν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και οι άντρες δε μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα, απλά η βασική διαφορά είναι ότι η δική τους βρίσκεται σε διαφορετικά σημεία. Συνήθως μάλιστα, η αντρική κυτταρίτιδα συσσωρεύεται στην κοιλιακή χώρα και τον λαιμό.

Μία ακόμη διαφορά στην κυτταρίτιδα μεταξύ αντρών και γυναικών είναι ότι η πρώτη δεν είναι τόσο συχνή, επειδή οι άντρες έχουν παχύτερο δέρμα, άρα είναι πιο δύσκολο να φαίνεται η αντιαισθητική αυτή όψη του πορτοκαλιού.


Επίσης, το λίπος στο αντρικό δέρμα αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα και διανέμεται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, ενώ σε μια γυναίκα, συνήθως η συσσώρευση είναι σε συγκεκριμένα μέρη, όπως οι γλουτοί.

Σε γενικές γραμμές πάντως, ο λόγος που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα είναι εξαιτίας των λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα, που αλλάζουν σχήμα. Το λίπος συμπιέζεται και έτσι είναι ορατό ως τα γνωστά «λακκάκια», που σχηματίζονται.

Τέλος, η κυτταρίτιδα δεν είναι «προνόμιο» των υπέρβαρων ανθρώπων. Αντίθετα, η εμφάνισή της εξαρτάται από παράγοντες όπως οι ορμόνες, η κακή κυκλοφορία του αίματος, το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η ανθυγιεινή διατροφή, ακόμη και η κληρονομικότητα.

 newsitamea

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα