Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ


Σου λέει κάτι το όνομα Μαρκ Ντιντρού; Ο απόλυτος δολοφόνος. Ο αθεράπευτος ανώμαλος. Έβλεπε κοριτσάκι ανήλικο και μέσα στο κεφάλι του χόρευαν πυρίχειο και πεντοζάλη δυνάμεις ορμητικές που τον παρέσυραν στο έγκλημα.
Φοβερά πράγματα. Το 1996 έχει παγώσει όλο το Βέλγιο όταν συνέλαβαν τον νοσηρό Μάρκο, που είχε μαντρώσει έξι πιτσιρίκες και έδειχνε όλη την κλάση του σαν παιδεραστής. Τις τέσσερις τις σκότωσε.
Και ο Μάρκος Ντιντρού με την αγγελική φάτσα, ήρεμη και γαλήνια, ίδιος ιερομόναχος μοιάζει με την ελαφριά γενειάδα, δέχεται ερωτικά ραβασάκια από κορίτσια. Και λένε οι άσχετοι στο Βέλγιο “Νέο φαινόμενο”. Πού το είδαν το νέο;

Είστε γοητευτικός, του γράφει μία 14χρονη του Ντιντρού. Θέλετε να αλληλογραφούμε, μια άλλη, 15χρονη αυτή. Κάποιες του κάνουν πρόταση γάμου, άλλες του στέλνουν χρήματα.
Μόνο “νέο” δεν είναι το φαινόμενο. Θεσσαλονίκη, πριν μισό αιώνα. Για μήνες όλη η πόλη τελούσε εν τρομοκρατία. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Ποια αστυνομία; Και ο στρατός είχε συμμετοχή στη σύλληψη του Δράκου της Θεσσαλονίκης. Τα πόστα είχαν πιάσει στο Δάσος του Σεϊχ Σου και με στημένα “ζευγαράκια” περίμεναν να τσιμπήσει ο ανώμαλος δολοφόνος.
Νίκος Παγκρατίδης, ο Δράκος του Σεϊχ Σου. Τον πήγαινε η κλούβα από τη φυλακή στο δικαστήριο και έξω στο δρόμο τα κοριτσόπουλα σεληνιαζόντουσαν υπέρ του. Λένε ότι τον είχε ερωτευθεί και η δικηγόρος του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα