Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Γραφείο στο σπίτι: Έξυπνες ιδέες και λύσεις για μικρούς χώρους

Είτε έχετε παιδιά σε μαθητική ηλικία είτε όχι, ένα γραφείο είναι πάντα απαραίτητο στο σπίτι. Τι γίνεται, όμως, όταν ο χώρος είναι περιορισμένος; Από το μικρότερο και πιο compact υπερ-έπιπλο γραφείου στον κόσμο, μέχρι τις πιο ευφάνταστες ιδέες εσωτερικής διαμόρφωσης, δείτε πώς θα καταφέρετε να δημιουργήσετε έναν άκρως λειτουργικό χώρο εργασίας, όσο μικρό κι αν είναι το σπίτι σας!

Το υπέρ-έπιπλο γραφείου




Είναι, μάλλον, η πιο πρακτική λύση για μικρό γραφείο που κυκλοφορεί στην αγορά από την εταιρία design Heckler (τιμή: από 1.097 δολάρια). Ο λόγος για μια πολύ απλή αλλά ευφυέστατη κατασκευή, η οποία αποτελείται από 4 μέρη, το κάθε ένα εκ των οποίων εξυπηρετεί διαφορετική λειτουργία γραφείου. Το καλύτερο είναι ότι το κάθε μέρος έχει ροδάκια, έτσι ώστε να μετακινείται, ανάλογα με τις ανάγκες της χρήσης και να «μαζεύεται» ξανά όταν δεν χρησιμοποιείται!

Γραφείο στο καθιστικό


 

Αρκούν λίγα τετραγωνικά εκατοστά τοίχου και δαπέδου στο καθιστικό σας, για να διαμορφώσετε ένα μικρό γραφείο, δίπλα στον καναπέ και το τραπεζάκι. Φροντίστε, μόνο, να το συνδυάσετε χρωματικά με τον υπόλοιπο χώρο, για να «δένει» αρμονικά.

Στο τραπέζι της τραπεζαρίας



Μεταξύ μας, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την τραπεζαρία σας; Για να μη δείχνει άκομψο το αποτέλεσμα φροντίστε να δώσετε στον χώρο της τραπεζαρίας ένα πιο «εργασιακό» ύφος.

Σε μία ντουλάπα



Αν υπάρχει κάποια ντουλάπα στο σπίτι, την οποία θα μπορούσατε και να μη χρησιμοποιείτε για αποθήκευση ρούχων, δείτε πόσο εύκολα και όμορφα μπορείτε να τη μεταμορφώσετε σε ένα συμπτυγμένο γραφείο.

Γραφείο για δύο



Ένα μακρόστενο τραπέζι, στο οποίο έχει ενσωματωθεί μία μικρή βιβλιοθήκη, μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά ως γραφείο για δύο!

Χώρος από το σαλόνι



Αν ο χώρος του σαλονιού σας είναι αρκετά μεγάλος, μπορείτε να φέρετε λίγο πιο κοντά τα έπιπλα μεταξύ τους και πίσω από την πλάτη του καναπέ να «κολλήσετε» ένα μικρό γραφείο!

Στο χολ



Μια μικρή γωνίτσα στο χολ του σπιτιού μετατράπηκε σε μίνι γραφείο, με ένα ράφι καρφωμένο στον τοίχο και ένα σκαμπό! Απλό και λειτουργικό!

Το γραφείο-ντουλάπι



Ίσως έχετε συναντήσει σε κάποια παλιά σύνθετα έπιπλα τέτοια ντουλάπια που άνοιγαν για να αποκαλύψουν στο εσωτερικό τους ένα μικροσκοπικό αλλά πρακτικό γραφείο!

Στην κρεβατοκάμαρα



Ποιος είπε ότι το τραπεζάκι του μπουντουάρ δε μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά και ως γραφείο;

Κάτω από τη σκάλα



Να ένας έξυπνος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε όλον αυτόν τον άχρηστο χώρο κάτω από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού!

mama365

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα