Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

5 σνακς χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, και ότι πρέπει για δίαιτα!

Πριν από λίγες ημέρες, ήμουν στο γραφείο μου και τσιμπολογούσα μερικά στραγάλια. Μερικοί άνθρωποι ρώτησαν τι έτρωγα. Κάτι που είναι η ιστορία της ζωής μου! Τρώω "περίεργα" πράγματα, επειδή δεν θέλω τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, χρώματα, ή αλλεργιογόνα στο σώμα μου (όταν μπορώ να το βοηθήσω). Σημειώστε, δεν είμαι ένας πολύ καλός μάγειρας και είμαι επιρρεπής στο να τρώω σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκομαι.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, εδώ είναι τα αγαπημένα μου εύκολα και υγιεινά σνακς:
1. Αβοκάντο με λεμόνι,  αλάτι και  πιπέρι
Ελπίζω να το δοκιμάσετε! Παίρνει ένα λεπτό, και είναι ότι πρέπει για το δρόμο. Είναι υγιές λίπος και σας κρατά ικανοποιημένους χωρίς να σας αηδιάζει και να σας κάνει να νιώθετε πρησμένοι.
Για να γίνει, το μόνο που κάνετε είναι να κόψετε μια φέτα  αβοκάντο στη μέση. Την πασπαλίζετε με φρέσκο ​​χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.(Εάν είστε εν κινήσει, αφήστε το κουκούτσι μέσα)
2. Στραγάλια
Αν αγαπάτε τα αλμυρά σνακς,  είναι ότι πρέπει για την περίπτωση σας. Περιλαμβάνει ρεβίθια, μια μεγάλη πηγή  πρωτεΐνης για όσους είναι χορτοφάγους. Αυτή η συνταγή χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί, αλλά μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη παρτίδα και να την αποθηκεύσετε  σε ένα αεροστεγές δοχείο για μέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρεβίθια σε κονσέρβα, αν θέλετε κάτι πολύ γρήγορο, αλλά εγώ προτιμώ να τα αφήνω να μουλιάζουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μουλιάζουμε 3 φλιτζάνια αποξηραμένα ρεβίθια κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα μπολ με νερό και τα σκεπάζουμε με μια χαρτοπετσέτα.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 3 φλιτζάνια βραστό  νερό με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Μαγειρεύουμε για περίπου 60 έως 75 λεπτά. Δροσερά και ξηρά εντελώς.
Τοποθετούμε τα ρεβίθια  σε μια σακούλα με λάδι καρύδας,  αλάτι, πιπέρι καγιέν ή σκόνη κάρι και ανακινούμε.
Τοποθετούμε επικάλυψη από ρεβίθια σε ένα λαδωμένο ταψί και τα βάζουμε στο φούρνο στους 300 βαθμούς για 1 ώρα. Ανακινούμε και τα τοποθετούμε πίσω στους 400 βαθμούς για άλλα 30 λεπτά.
3. Μήλο Fuji με chat masala (ινδικό μείγμα μπαχαρικών)
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου σνακ, το αγαπώ πάρα πολύ. Απλά κόβουμε ένα μήλο Fuji, πολύ λεπτό, και πασπαλίζουμε συνομιλία chat masala ή jiralu από πάνω. Αγοράζουμε chat masala  και jiralu από το τοπικό Ασιατικό μανάβικο μας. (Κοστίζει περίπου $ 1.50 τα 100 γραμμάρια.) Στην αρχή χρησιμοποιείστε μικρή ποσότητα chat masala  και στη συνέχεια προσθέτετε περισσότερο, έως ότου μπορείτε να συνηθίσετε το επίπεδο των μπαχαρικών.
4. Μαύρη σοκολάτα με λάδι καρύδας και τεμαχισμένα αμύγδαλα
Αυτός ο συνδυασμός  λάδι καρύδας,  αμύγδαλων και σοκολάτας μου δίνει την ικανοποίηση ενός παρακμιακού επιδόρπιου χωρίς όλα τα κακά πράγματα.
Είναι τόσο απλό να προετοιμαστεί! Τοποθετείτε 1 ή 2 τετράγωνα μαύρης σοκολάτας (85-90% κακάο και ακατέργαστο, αν είναι δυνατόν), συν 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας, και από πάνω 10 ωμά αμύγδαλα σε φέτες.
5. Ψητά Λαχανάκια Βρυξελλών 
Γι 'αυτό θα χρειαστείτε:
  • 1 σακούλα λαχανάκια Βρυξελλών
  • 2 με 3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι και πιπέρι
Ξεφλουδίζουμε τα εξωτερικά φύλλα από τα λαχανάκια Βρυξελλών. Κόβουμε τα λάχανα Βρυξελλών στη μέση και τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη τσάντα Ziploc ή σε ένα κουτί με όλα τα άλλα συστατικά και τα κουνάμε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 375 βαθμούς.
Τοποθετούμε τα λαχανάκια Βρυξελλών από την επίπεδη πλευρά προς τα πάνω σε ένα ταψί. Τα τοποθετούμε τα στο φούρνο για 15 λεπτά και στη συνέχεια τα αναποδογυρίζουμε  και τα ψήνουμε για άλλα 10 έως 15 λεπτά.
Απολαύστε τα!
mindbodygreen

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα